Szekulovics marad a Falco edzője

Szrecsko Szekulovics lesz a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője a következő idényben is - Tóth Norbert is marad az együttesnél.

A vaol.hu beszámolója:

Gráczer György, a Falco KC ügyvezetője arról tájékoztatta lapunkat, hogy a klub és Szrecsko Szekulovics megegyezett a közös folytatásban, az edző aláírta az újabb egy évre szóló szerződését.

- Az alapcélkitűzés az volt, hogy a csapat kerüljön be a legjobb nyolc közé, a felsőházi rájátszásba, ezt sikerült alaposan túlteljesíteni - fogalmazott Gráczer György. - Pedig a mester a sok válogatott miatt csak szeptember végétől dolgozhatot teljes kerettel, vagyis menet közben építgette, rakta össze a csapatot. Sikeresen dolgozott, ezt bizonyítja, hogy történetünk során először jutottunk be a felsőházi középszakaszba, az előkelő második helyről futhattunk neki a negyeddöntőnek, és hazai pályán - egyedüliként a mezőnyben - még mindig veretelenek vagyunk. A klubvezetés arra kérte Szrecsko Szekulovicsot, hogy folytassa a munkát jövőre is, aki örömmel mondott igent.

Tóth Norbert is marad a Falcóban. A válogatott játékos a szezon elején 1+1 éves szerződést ír alá a szombathelyiekkel, a szakmai stáb elégedett volt a teljesítményével, ezért a kontraktus második esztendeje is életbe lép.
 

Forrás - vaol.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus