Szentendrei Áron segíti Csirke Ferenc munkáját

A PINKK volt edzője veszi át Czigler László helyét a pécsi kispadon.

Szentendrei Áron neve közismert a kosárlabdázók körében, kiváltképp városunkban. A szakember a pécsi utánpótlás-nevelésből jócskán kivette a részét, majd három éven át a győri női kosárlabdacsapat élén láthattuk, a tragikus buszbalesetig Fűzy Ákos másodedzőjeként, azt követően vezetőedzőként. A győri évek után visszatért Baranyába, a PINKK Pécsi 424 stábjába, ahol dolgozott a spanyol Roberto Hernandez, és a svéd David Leman mellett is, illetve megbízott vezetőedzőként a külföldi mesterek leköszönését követő időszakokban.
 
Bajnoki címei és kupagyőzelmei mellett méltán lehet büszke a női utánpótlás válogatottal elért eredményeire is, és drukkolunk, hogy augusztusban a Szlovéniában megrendezésre kerülő EB-ről is csupa jó hír érkezzen majd az U18-as lányokról! 

A következő szezonra való felkészülést azonban már fiúkkal kezdi meg a mester, aki Csirke Ferenc mellett az A-csoportos kerettel is dolgozik majd, de emellett az U20-as és az NBI. B-csoportos csapatoknál is segíti a munkát. – Új dolog lesz A-csoportos fiúkat edzeni, de kell ez a kis változás és kíváncsian, izgatottan várom a közös munkát – vallotta be Szentendrei Áron mielőtt elindult az U18-as lányok kecskeméti edzőtáborába. 

– Régről ismerem Áront, már középiskolában együtt kosaraztunk, és nagyon jó szakembernek tartom, aki igazi nagy edzők mellett tanulta a szakmát az elmúlt években – avatott be minket a választás hátterébe Csirke Ferenc. – Biztosan nem lesz gond a közös munkával és annak is örülünk, hogy ismét pécsi edzővel erősíthetjük a szakmai stábot. 

fotó: Bors Online
forrás: pvsk-panthers.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus