Szimpátia-tüntetés volt Lóránt mellett

Szolnokon szimpátia-tüntetést szerveztek Lóránt Péter mellett, a helyzet azonban nem változott, a válogatott kosaras "pihenőn" van.

A szombati, Krka Novo Mesto elleni mérkőzést követően derült ki, hogy Lóránt Péter egyelőre nem játszik a Szolnoki Olaj KK-nál, miután az indoklás szerint pihennie kell. A szoljon.hu-n jelent meg a mérkőzés után interjú Tóth Zoltán ügyvezetővel:

"A délutáni Adria Liga összecsapásra nem a legjobb előjelekkel készülődött az Olaj, hiszen a szerb Marko Brkics után Lóránt Péter sem lépett pályára a szlovén Krka Novo Mesto ellen, sőt, még a csarnokban sem találkoztunk az erőcsatárral. Miközben a közönség a játékos nevét skandálta, mi Tóth Zoltánt ügyvezető igazgatót kérdeztük arról, hogy mi történt a játékossal.

- A klub mindenben támogatja, ám vannak személyes problémái, ezért hullámzó volt a játéka. Úgy érezzük, pihenésre van szüksége, de mi visszavárjuk. Nyitva áll előtte az ajtó, ha százszázalékosan tud majd a továbbiakban a kosárlabdára koncentrálni – mondta Tóth Zoltán a Nemzeti Sportnak, aki arról is kifejtette a véleményét, hogy a közönség Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány nevét is emlegette, de nem túl pozitív kontextusban…
A cikk a hirdetés után folytatódik

– Ezen mi meglepődtünk, de el kell mondanunk, hogy Ivkovics az Adria-ligában a nemzetközi kapcsolattartónk, nincs köze ahhoz, hogy mi történt Lóránt Péterrel."

 

Ma szimpátia-tüntetést szerveztek Szolnokon Lóránt maradása mellett, amelyről az nso.hu számolt be:

"Helyzet van Szolnokon. Az Olaj szombati, Krka elleni Adria-liga-mérkőzésén nem játszott Lóránt Péter. A klub vezetése szerint a válogatott kosárlabdázónak pihenésre van szüksége. Az egyik közösségi oldalon a magasbedobó melletti szimpátiatüntetést szervezett egy szurkoló. A Körcsarnok előtt összesen tízen-tizenketten gyülekeztek, majd öten maradtak. Miközben Lóránt Péter odabent edzett a csapattal. A demonstrálókat a klub meleg teával és szaloncukorral fogadta.

„Továbbra is az a véleményünk, hogy Lóránt Petinek pihennie kell – mondta az érdeklődőknek Tóth Zoltán, a csapatot működtető gazdasági társaság ügyvezetője.– Nagyon sajnáljuk, hogy mindenféle félinformációk miatt olyan szurkolói megnyilvánulások történtek a szombati meccsen, ami egyáltalán nem segíti az ügy megoldását. Igen, helyzet van, de tartjuk magunkat a szerződésben foglaltakhoz: ez a játékos és a klub belső ügye."

A játékost képviselő Vinkó László sem mondott konkrétumokat.

„Péternek el kell gondolkodnia a klub ajánlatán, és ő dönt majd arról, hogy az számára megfelelő-e vagy sem. Az általam képviselt játékosok nem a rabszolgáim, egyikük fejéhez sem szorítok pisztolyt, hogy fogadjon el, vagy éppen ne fogadjon el egy ajánlatot. Az elmúlt napokban több olyan sebet ejtettek egymáson a felek, amelyekről nem tudom, hogy begyógyulnak-e."

A klub vezetője és a játékos menedzsere éjszakába nyúló egyeztetésre készül. A Szolnoki Olaj kedden kora reggel elindul Isztambulba, ahol szerdán utolsó Európa-kupa-mérkőzését játssza a Besiktas ellen. Lóránt Péter nem száll fel a csapatbuszra."

Forrás - szoljon.hu, nso.hu
Foto, Slide - szolnokiolaj.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus