Szolnokon és Szombathelyen is gyűjtést szerveznek

Mindkét városban adománygyűjtést szerveznek a szombati mérkőzések előtt és alatt az olaszországi tragédia miatt.

Mint sajnos ismert, múlt héten, Olaszországban, a Szinyei Merse Pál Gimnázium által szervezett sítáborból hazafelé tartó busz balesetet szenvedett, a tragédiában pedig 16-an életüket vesztették. Szolnokon az Ökumenikus Segélyszervezet által indított gyűjtéshez csatlakoznak a szurkolók, Szombathelyről pedig közvetlenül az olaszországi tragédiában elhunytak családjainak, illetve a sérülteknek juttatják el az adományokat.
 

Az olajkk.hu közleménye:

Olaj szurkolókként mi is szeretnénk csatlakozni az országos gyűjtéshez, amit az Ökumenikus Segélyszervezet indított, az olaszországi buszbaleset sérültjei és az áldozatok hozzátartozói javára.

A gyűjtéshez a holnapi mérkőzésen dobozt fogunk elhelyezni a főbejáratnál lévő a ruhatárban, ahol lehet adakozni.
 

És a falcokc.com felhívása:

Támogassuk a veronai autóbusz-balesetben tragikus körülmények között elhunytak családtagjait és az ellátásra szoruló sérülteket!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy, aki támogatni kívánja az olaszországi tragédia áldozatait, az megteheti az Alba Fehérvár elleni szombati bajnoki meccsünk előtt és alatt is, amennyiben adományát elhelyezi gyűjtődobozunkba, mely az Aréna Savária főbejáratánál lesz megtalálható.

A klubunk ügyvezetője, Gráczer György arról is tájékoztatja szurkolóinkat, hogy az adományokat várhatóan a jövő héten juttatjuk el az érintett diákok és felnőttek családtagjainak, illetve a családfenntartó nélkül maradt hozzátartozóknak.  

Forrás - olajkk.hu facebook-oldala, falcokc.com
Foto, Slide - epoc.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus