Sztefan Balmazovics a ZTE új légiósa

A 26 éves, 201 centi magas Sztefan Balmazovics érkezett a Zalakerámia ZTE KK-hoz, vele teljes Bencze Tamás csapatának kerete.

A ztekosar.hu cikke:

Mindenki türelmetlenül várta már, hogy bejelentse klubunk, hogy a megüresedett légiós helyre kit igazol a szakmai stáb. A választás egy szerb erőcsatárra, a 201 cm magas Stefan Balmazovicra esett, aki a szerb első ligában szereplő Mladost Zemun csapatától érkezik Zalaegerszegre. Várhatóan ma este fut be az új játékos, aki egy tüzetes orvosi vizsgálatot követően állhat majd munkába. Stáric Kornél ügyvezető elmondta, hogy a légióssal a szezon végéig szóló kontraktust kötöttek. Balmazovic eddig csak hazájában kosarazott. Játszott a Crvena Zvezda, a Vizura, a Metalac, a BC Radnicki (a bajnokság mellett Adria Liga és Eurocupban is) csapataiban jelenlegi klubja előtt. Ez lesz az első alkalom, hogy más ország csapatához igazol.

A 26 éves 4 poszton bevethető játékos a Mladost Zemun csapatában átlagban 28.5 percet a pályán töltve 17 pontot, 5.1 lepattanót és 1.3 gólpasszt átlagolt. Ha minden rendben lesz a játékossal, akkor a március 2-i, Körmend elleni rangadón már pályára is léphet kék-fehér mezben.

2016. február 25. Zalakerámia ZTE KK
 

Forrás - ztekosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus