Sztojan Ivkovics lemondott, Kinney is távozik az Olajtól

Sztojan Ivkovics lemondását ezúttal elfogadta a Szolnoki Olaj KK vezetése, Kmézics Zorán irányítja a bajnoki címvédőt - James Kinney szerződését felbontja a Szolnok.

A kosarsport.hu beszámolója:

A férfi élvonal szombati játéknapján a címvédő Szolnok újabb vereséget szenvedett el, ezúttal a Szeged vendégeként. A hosszabbításban 98-97-re elveszített mérkőzés után Sztojan Ivkovics benyújtotta lemondását, amelyet az Olaj vezetősége el is fogadott, így bő 10 év közös munka után elköszönnek egymástól a felek. 

Tóth Zoltán, a klub ügyvezetője: - A ma esti vereséget követően a klubvezetés elfogadta Sztojan Ivkovics lemondását, majd felkérte az eddig az utánpótlás szakágban tevékenykedő Kmézics Zoránt a csapat felkészítésére. Ezen kívül James Kinney-vel szerződést bontunk, de további változások is elképzelhetőek, amelyekről az új stáb dönthet majd. 

Sztojan Ivkovics: - Huszonöt évnyi pályafutás után jött el ez a pillanat, hogy lemondtam, bár nem gondoltam, hogy ennyi sikeres év után most következik be ez. Megvolt a lehetőségem, hogy összerakjak egy jó csapatot, minden támogatást megkaptam a vezetőségtől, amit köszönök nekik. Több mint egy évtizedet töltöttem Szolnokon, ezalatt az idő alatt nagyon sok jót kaptam a klubtól. Sajnálom, hogy nem sikerült ez az év. Ez az én felelősségem, rosszul választottam ki a játékosokat. mire kiderült, hogy mellényúltam, már késő volt. Sok sikert kívánok a leendő utódomnak!  

Forrás, Foto, Slide - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus