Sztojan Ivkovics: "Tragikus a dobószázalékunk"

A mai, Montenegró elleni vereséget követően Perl Zoltán és Sztojan Ivkovics nyilatkoztak - Perl szerint nem találtuk a saját játékunkat, Ivkovics pedig kiemelte, hogy az első két meccsen tragikus volt a dobószázalékunk.

Perl Zoltán:

Először is szeretnék gratulálni Montenegrónak, megérdemelten nyertek! Gyengén kezdtünk, aztán megpróbáltunk visszajönni a meccsbe, de ma nem találtuk a saját játékunkat. Nagyon rosszul dobtunk, leginkább emiatt kaptunk ki, és emiatt nem tudtuk a saját játékunkat játszani.

Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány:

Szeretnék először is gratulálni Montenegrónak! A dobószázalékunk mindkét meccsen tragikus volt. A két találkozón hatvan triplával próbálkoztunk, és abból csak hatot dobtunk be. Ránk nem jellemző ez, mert shooterek vagyunk. A büntetődobásunk is ötven százalék körüli volt, vagy tízet elhibáztunk, úgyhogy elszalasztottuk az egál vagy egy jó meccs lehetőségét. Remélem, hogy a következő összecsapásokon sokkal jobban fog ez menni, és akkor meg tudjuk szerezni az első győzelmünket. Köszönöm a szurkolóknak, hogy eljöttek!

Sztojan Ivkovicsnak mondta az egyik újságíró, hogy az első két negyedben látszódott rajta többször is, hogy nem elégedett a játékvezetőkkel. Azt kérdezték tőle, hogy van-e valami hozzáfűznivalója a bírói tevékenységhez.

Én sosem kommentálom a játékvezetők teljesítményét, szerintem a legjobb tudásuk szerint vezetik a meccset.

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus