Szurkolói információk a Zsíros Tibor Magyar Kupa utolsó napjára!

Számos változás lép érvénybe a Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa Nyolcas Döntő utolsó napján. Költöznek a szurkolótáborok, ingyen jöhetnek a lelátóra a 14 éven aluliak és a 70 év felettiek - tájékoztatta honlapunkat a PVSK-PANNONPOWER. 

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének felajánlásából ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést a lelátóról a 14 év alatti és a 70 év feletti érdeklődők. A szervezők kérik, hogy azon nézők, akik ingyenesen léphetnek be, a beléptetésnél az életkorukat és jogosultságukat diák- vagy személyigazolvánnyal igazolják!

A szurkolótáborok elhelyezése is változik ezen a napon. A szervezők kérik a soproni és paksi szurkolókat, hogy a déli, Veress Endre utca felőli bejáratot használják, míg a szolnokiak és a kecskemétiek az északi, Mecsek felőli oldalon léphetnek be.

Szektorok szerint az A és B szektor áll az ASE szurkolóinak rendelkezésére, a C és D szektor a Sopron KC szurkolói számára fenntartott hely, az E szektorból a semleges nézők tekinthetik meg a mérkőzéseket, a Szolnoki Olaj drukkerek ma is a F és G szektorból szurkolhatnak, míg a KTE-Duna Aszfalt szurkolói a H és I szektorokból követhetik nyomon a bronzcsatát és a döntőt.

A finálé programja:

16:00     kapu- és pénztárnyitás
18:00     bronzmérkőzés (KTE-Duna Aszfalt - Atomerőmű SE)
19:45     a Face Team Akrobatikus Sportszínház Kosárlabda Csapatának előadása
20:35     a döntős csapatok bemutatása
20:40     a Himnuszt előadja: Feke Pál
20:45     döntő (Szolnoki Olaj KK - Sopron KC)
22:30     díjátadó

Az elrendezés nagyobb formátumban, további információk a PVSK-PANNONPOWER honlapján elérhetőek. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus