Tenter és Csorvási a Real elleni meccsről

A DIGI Sport Reggeli Start című műsorának vendége ma az Alba Fehérvár vezetőedzője, Marcel Tenter, valamint az együttes centere, Csorvási Milán voltak. A téma természetesen a Real Madrid elleni szerdai találkozó, illetve a szezon előtti várakozások, célok voltak.

Tenter és Csorvási is elmondták, hogy hatalmas megtiszteltés ez a helyzet a csapatnak, megpróbálnak mindent kiadni magukból, a lehető legjobban felkészülni a Realból, és amennyire lehet, megnehezíteni a dolgukat.

Az ellenfél dicsérete és a meccs előtti érzéseket követően szóba került az is, mit várnak az idei szezontól: Tenter elmondása szerint mindig a bajnoki címet tűzi ki célul maga elé, aztán majd kiderül, mire lesznek jók. Beszélt arról a stílusról is, amit szeretne látni csapatától: kemény védekezésre és gyorsindításokra szeretnének berendezkedni. Csorvási beszélt arról, hogy a magasabb célok, az esetleges bajnoki döntőbe kerülés miatt igazolt az Albához, és sikerült is beilleszkednie. Tenter szerint nagy különbség a román és a magyar bajnokság között, hogy ott 6 külföldi van, itt pedig csak 3 - szerinte a válogatott így erősebb lehet, jobb ez a rendszer magyar játékosoknak, de a bajnokság színvonala összességében keleti szomszédunknál jobb.

A teljes interjút ezen a linken megnézhetitek!

Forrás - digisport.hu
Foto, Slide - feol.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus