Tippelj pontosan és nyerj páros belépőt az All-Starra 10.

Az MKOSZ és a Kezdő5.hu közös játékában november 12. és 25. között 14 darab párosjegy talál gazdára – csak egy pontos tippre van szükség.

A 2016-os magyar férfi Kelet-Nyugat kosárlabda All-Star Gálát november 26-án Budapesten, a Tüskecsarnokban rendezi meg a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége. A 18:00 órakor kezdődő esemény hivatalos oldalán elérhető minden fontos információ:

http://allstar.kosarsport.hu/.

Az MKOSZ-szel közösen játékra invitálunk benneteket, naponta egy darab, két főre szóló (páros) belépőt nyerhettek – ehhez nem kell mást tennetek, mint minél pontosabban megtippelni azt adott napon kiválasztott mérkőzés végeredményét. A győztesek a Gála kezdete előtt a helyszínen vehetik át a belépőket. 

A játék részletei egyszerűek. Minden nap külön cikkben tesszük közzé, hogy melyik mérkőzésre lehet tippelni, a cikket megosztjuk a Szeretem a Kosárlabdát Facebook-oldalon, ahol a megosztás alá kommentben várjuk a tippjeiteket.

Azokat a tippeket tudjuk elfogadni, ahol a következőket jelölitek meg: a mérkőzés számszerű végeredménye (lehetőleg elöl a pályaválasztó csapat pontjai), illetve a győztes csapat neve. Pl.: 102-110 Cavs. 

 

A mai játéknapon a következő NBA-mérkőzésre várjuk tippjeiteket ma 22 óráig:

Indiana Pacers - Golden State Warriors

 

A tippeléshez a két gárda formájával kapcsolatban ITT, valamint ITT találtok kapaszkodót - jó játékot kívánunk!
 

A tippeket a magyar érdekeltségű mérkőzések versenykiírás szerinti kezdetéig, NBA-meccsek esetében 22:00-ig tudjuk elfogadni. A tippet tartalmazó komment utólagos (akár a mérkőzés kezdete előtt történő) módosítása az adott napi játékból történő kizárást vonja maga után. Egy játékostól egy nap csak az első, még érvényes tippet vesszük figyelembe. A napi győztest a cikkmegosztásnál hirdetjük ki kommentben, szerkesztőnk a Facebookon üzenetben veszi fel vele a kapcsolatot a részletek megbeszélése végett. 

Mi alapján rangsoroljuk a tippeket:

1.Telitalálat (végeredmény és győztes csapat)
2. Legkisebb pontkülönbség (a mérkőzésen szereplő csapatok pontszámai és megtippelt pontszámai közötti különbség összege)
3. Azonos pontkülönbségnél az a tippelő nyer, aki eltalálta a győztes csapat kilétét
4. Telitalálatnál, továbbá azonos pontkülönbségnél és azonos győztes csapat tippelésénél az a tippelő nyer, aki korábban adta le a tippjét. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus