Török Rolland hosszabbított Körmenden!

A Körmend vezetősége közleményben tájékoztatta a nyilvánosságot arról, hogy a klub fiatal magyar-román kettős-állampolgárságú kosarasa, Török Rolland marad hosszabb távon is a vasiaknál, méghozzá speciális feltételekkel.

"Szeretnénk tájékoztatni szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy klubunk a következő két szezonra szóló szerződést írt alá Török Rollandal.

Az erre a bajnokságra csapatunkhoz érkezett játékos megmutatta, hogy olyan szellemiségű és képességű kosaras, akire hosszabb távon is számíthatunk, aki meghatározó tagja a Körmendnek és az lehet a jövőben is.

Török Rolland a szerződés értelmében a következő két szezonban Magyarországon más csapatban biztosan nem fog szerepelni, csak akkor igazolhat el a csapattól, ha számára megfelelő külföldi ajánlatot kap.

A megállapodás mindkét fél számára előnyös, hiszen Török Rolland valóban meghatározó csapattaggá vált nálunk, aki megalkuvást nem ismerő, minden helyzetben küzdeni tudó játékosként fogadtatta el magát, és aki minden támogatást megkapott klubunktól, az elmúlt hetekben, hónapokban is, amikor nehéz időszakot élt át súlyos sérülése miatt. Nem csak a következő két esztendőben, de felépülése és megfelelő fizikai állapotba kerülése után már ennek a pontvadászatnak a későbbi küzdelmeiben is számítunk rá, mint a csapat egyik meghatározó játékosára.
 
Zsebe Ferenc
  ügyvezető"

Fotó: vaol.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus