Tóth Norbert és Kovács Péter is aláírt a Falcóhoz

Tóth Norbert és Kovács Péter ma hivatalosan is aláírták 1+1 éves szerződésüket a Falco-Trend Optika KC Szombathely csapatával, Kovács Bence pedig marad az együttesnél.

A falcokc.com tudósítása:

Újabb magyar játékosokkal sikerült megegyeznie csapatunknak, így a következő szezonra Kovács Péter és Tóth Norbert érkezik, mindketten 1+1 éves szerződést kötöttek a csapattal. Emellett újabb Falco nevelésű játékossal is bővül a keret, Kovács Bence amatőr szerződést kapott a csapatnál.

Kovács Péter 1988-as születésű, 1-2-es poszton bevethető játékos, aki 2006-ban mutatkozott be az NB/I-ben a Pécsi VSK csapatában, ahol évről évre egyre több lehetőséget kapott. 2012-től kezdve kezdő játékosként bizonyíthatott, majd a Kecskeméthez távozott, ahol szintén sok játéklehetőséget kapott. Az utolsó szezont a Kecskemétnél kezdte, majd a Szolnoki Olaj KK csapatánál fejezte be, innen érkezik hozzánk. A Szolnoknál 18 mérkőzésen lépett pályára, ebből 14-en kezdőként, 19.8 pecet kapott átlagosan, 4.4 pontot dobott, 3.1 lepattanót szedett, és 1 gólpasszt osztott ki. Péter rövidesen házasodik, szeretne menyasszonyával minél több időt tölteni, akinek lehetősége nyílik a helyi egyetem biológia szakán befejezni tanulmányait, ezért döntöttek amellett, hogy Szombathelyre költöznek.

Tóth Norbert 1986-os születésű, 4-es poszton használható játékos, aki szintén Pécsett kezdte a pályafutását, majd játszott Kecskeméten, az Alba Fehérvárnál, a legutóbbi 2 szezont pedig az Egis Körmend csapatánál töltötte. Norbi a Körmendnél 26 mérkőzésen lépett pályára az alapszakaszban, 10 mérkőzésen kezdőként, 22.9 perc alatt 7.6 pontot átlagolt, 4.2 lepattanóval és 0.7 gólpasszal.

Kovács Bence is lehetőséget kapott már a tavalyi szezonban is az NB/I-ben, ő 7 mérkőzésen lépett pályára, átlagban 4 percet tölthetett ott. Sikerült pontot is dobnia, lepattanót is gyűjtött, reméljük, ezt folytatja tovább idén is!
 

Forrás - falcokc.com
Foto, Slide - szolnokiolaj.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus