Tóth Péter a Kaposvár játékosa

A több játéklehetőség miatt döntött úgy, hogy távozik az Alba Fehérvártól.

Az albakosar.hu beszámolója:

Márciusban, Szolnokon szenvedett térdsérülést. Műtét, majd hosszú kihagyás következett, a sikeres rehabilitációt követően, több mint egy hónapja teljes értékű edzésmunkát végez. Az Albához 2013 nyarán szerződő 29 éves Tóth Péter a több játéklehetőség miatt a távozás mellett döntött. Hétfőn este már Kaposváron jelentkezik edzésre.

- Mindent köszönök a városnak és a klubnak, az Alba fontos szerepet tölt le az életemben, itt kaptam újra lehetőséget a bizonyításra, Székesfehérvár az otthonommá vált. Itt ismertem meg a nejem, akivel családot alapítottam, itt született három hete a kisfiam, Zétény. Nagy sikereket értem el a csapattal, magyar bajnok és kupagyőztes lettem, amely több mint tíz éves, élvonalbeli pályafutásom során korábban nem sikerült. Az itt töltött négy és fél év minden pillanatára szívesen emlékezem. Azonban az utóbbi két szezonban két, súlyos sérülést is szenvedtem, emiatt egyik idényem sem volt olyan, amilyet szerettem volna. A váltás mellett döntöttem a családdal, a Kaposvár a nyáron már keresett, sérülten is leigazoltak volna. Akkor még nemet mondtam, mert bíztam abban, hogy vissza tudom verekedni magam az Alba együttesébe, pályára kerülhetek. Erre most nem látok esélyt, ezért a váltás mellett döntöttem, meggyőződésem, jól határoztam. A Kaposvár erős csapat, az is volt mindig, örülök, hogy számítanak rám, bízom abban, hogy minél előbb visszanyerem a korábbi formámat, az együttes segítségére leszek. Úgy gondolom, jó formában vagyok, és ezt tudom is bizonyítani. Köszönöm a fehérvári szurkolók szeretetét, támogatását, mindig örömmel lépem majd át a Gáz utcai csarnok kapuját. A karrierem szempontjából meghatározó éveket töltöttem itt, nem tudni, mit tartogat számomra a jövő, ha az élet úgy hozza, elképzelhető, hogy még felhúzom az Alba kék-fehér szerelését.

Simon Balázs sportigazgató elmondta, nem gördítettek akadályt a játékos távozása el.

- Bedobónk, Tóth Péter szerződését hétfőn délután, közös megegyezéssel felbontottuk. Az elmúlt négy évben segítette csapatunkat, súlyos sérülései után mindent segítséget megadtunk neki, hogy százszázalékos állapotban térjen vissza. Ő kérte, hogy távozhasson, mert úgy ítélte meg, nálunk nem jut szerephez, a pályafutása szempontjából a Kaposvárra szerződés a legjobb döntés. Nem gördítettünk akadályt a távozása elé. Köszönjük az itt töltött éveket, szép sikereket értünk el közösen. Sok sikert kívánunk további  pályafutásához.

Forrás, Foto, Slide - albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus