Tóth Péter marad az Alba Fehérvárnál

Tóth Péterrel egyéves szerződéshosszabbítást írt alá a bajnok Alba Fehérvár együttese.

Az albakosar.hu beszámolója:

Két, roppant balszerencsés szezon után szívből reméli, hogy a 2017-18-as idényben többet hozzátehet a csapat játékához. A 29 esztendős Tóth Péter 2013 nyarán érkezett Fehérvárra, jövő nyárig biztosan marad a koronázó városban.

- Örülök, hogy sikerült újabb egy évre megállapodnunk a klub vezetőivel. Az utóbbi két szezonom rendkívül rosszul alakult, másfél éve egy edzésen szenvedtem súlyos, hasi sérülést, három hónapot voltam kénytelen kihagyni. Idén márciusban a szolnoki bajnokin egy rossz mozdulat következtében elszakadt a keresztszalagom, ismét műtét következett. A beavatkozás jól sikerült, fájdalmaim nincsenek. Kis idő elteltével megkezdtem az edzéseket, erősítek, valamint futok. Komolyabb terhelésre, irányváltoztatásokra majd július közepétől kerülhet sor. Úgy gondolom, augusztusra, a csapat nyári felkészülésének kezdetére tökéletes állapotban leszek. Talán mondanom sem kell, nagyon várom, hogy újra pályán legyek.

Sportigazgatónk, Simon Balázs nagyon reméli, játékosunk teljes értékű harcosként kezdi a felkészülést az új idényre.

- Tóth Péter négy éve erősíti csapatunkat, a tavasszal súlyos sérülést szenvedett. Új szerződést kínáltunk neki, nem szerettük volna elengedni a kezét, ugyanis az elmúlt években sokat tett az egyesületért. Bízom abban, hogy tökéletes állapotban tér vissza, természetesen nem fogjuk siettetni a pályára lépést, a legfontosabb az egészsége. Nagyon remélem, ahogy eddig, ezentúl is hasznos tagja lesz az együttesnek.


Foto, Slide - kosarsport.hu
Forrás - albakosar.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus