Tovább bővült a kaposvári keret

A következő szezonban is a Kaposvári KK színeiben folytatja pályafutását Benke Szilárd, Horváth Márton, Kovács Soma és a Papp Péter is. A héten további erősítések várhatóak a somogyiaknál.

Megállapodás született Horváth Mártonnal, Kovács Somával, Benke Szilárddal és Papp Péterrel, hogy a jövő szezonban is a Kaposvárt erősítik.

Drahos Gábor a múlt év januárjában 2 éves szerződést írt alá, így az ő szerződése továbbra is érvényben van, tehát jelenleg 7 tagú a jövő évi csapat.

Filipovics Márkó helyzete nem tisztázott még, aki elképzelhető, hogy Amerikában kap ösztöndíjat, és ott kosarazhat tovább. Ha elmegy, helyére másik utánpótláskorú fiatal érkezik.

Még 1 magyar játékost keresünk, valamint 3 légióst hasonló posztokra, mint idén.

Külföldi játékosokkal is vannak már előrehaladott tárgyalásaink, a héten még tovább bővül a csapat - adta hírül a kaposváriak hivatalos honlapja.

A 19 esztendős, utánpótlás válogatott Benke Szilárdra a 2014/2015-ös évadban már nagyobb szerep hárulhat a KKK-ban; a 196 cm magas bedobó az idei évben 16 bajnokin 2.4 pontot átlagolt 6.8 játékperc alatt.

A 25 éves Horváth Márton az idény közben a B-csoportból érkezett a sérült Dávid Gergely helyére és 33 bajnokin átlagban 7.4 percet játszott és 1.2 pontot szerzett.

A 23 esztendős Kovács Soma jövőre már az ötödik szezonját kezdheti Kaposváron, idén 30 mérkőzésen 6.9 perc alatt 1.1 pont volt az átlaga.

A Benkéhez hasonlóan saját nevelésű utánpótlás válogatott 19 éves Papp Péter 10 mérkőzésen lépett pályára az idei szezonban.

Fotó: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus