Trepák Zoli: tartás tragédia után

Trepák Zoltán édesapja tegnap reggel hunyt el, a Soproni Sördögök csapatkapitánya ilyen előzmények után lépett pályára a Kaposvár elleni ötödik találkozón.

Az sakc.hu megemlékezése:

Csapatkapitányunk, Trepák Zoltán édesapjának halálhíre beárnyékolta csapatunk bravúros kaposvári diadalát, az elődöntőbe jutást. Mint kiderült, a szurkolóink körében méltán népszerű kosaras szinte hihetetlen lelkierőről és emberi tartásról tett tanúbizonyságot, Trepi édesapja ugyanis tegnap a meccs napjának reggelén hunyt el. Csapatkapitányunk megkapta a szomorú hírt, a csapat pedig a szezon meccsére, a legfontosabb találkozójára utazott, készült.

A játékos a tragédiáról csupán ügyvezetőnknek, Pojbics Szabolcsnak szólt, s megkérte: ne említse sem a játékostársaknak, sem pedig a szakmai stáb tagjainak, hogy ne befolyásolja őket ez semmiben.

Zolin egész út alatt semmi nem látszott, emberfeletti lelki erővel fegyelmezte magát. Csapatkapitányként nem akart gyengeséget mutatni, amikor a legnagyobb erőre és egységre volt szükség!

Bemelegített a társakkal, játszott néhány percet, küzdött, hajtott ahogyan megszokhattuk tőle. Kosarat ugyan nem dobott, 2 pont mégis bekerült a neve mellé, mert a Kaposvár légiósa, Raivio egy lepattanóba belekapva saját kosarába ütötte a labdát, az “önkosarat” pedig a másik csapat kapitányának írják be.

A lefújás után együtt ünnepelte a társakkal s a szurkolókkal a győzelmet. Azt, hogy a Sördögök a legfontosabb találkozón tudta megfosztani idei hazai veretlenségétől a minden elismerést megérdemlő Kaposvárt. Az első ünneplés után beérve az öltözőbe tört el nála a mécses, addig tudta tartani, akkor viszont elsírta magát. A srácok, a többiek akkor értesültek a csapatkapitány tragédiájáról.

Tisztelt Trepák Apuka! Büszke, nagyon büszke lehet a fiára, remek sportolót, kosárlabdázót és igazi férfit nevelt. Nyugodjék békében!

Klubunk nevében őszinte részvétünket fejezzük ki csapatkapitányunknak és családjának!

A Kezdő5.hu szerkesztősége nevében is őszinte részvétünket szeretnénk kifejezni Trepák Zoltánnak és családjának!

Foto, Slide, Forrás - sakc.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus