Új irányító a ZTE-nél

A Zalakerámia-ZTE KK együttese a mai napon új irányítóval gazdagodott, a szerb Rade Dzambicot igazolták le - jelentette be a klub.

A zalaegerszegi klub hivatalos honlapja, a ztekosar.hu számolt be az igazolásról:

A kaposvári vereséget követően, mindenképpen át kellett gondolnunk a lehetőségeinket és a teendőinket a csapat körül - kezdte tájékoztatóját Podlovics Péter ügyvezető.

- A fiúk a hét végét is végigedzették, és hétfőn nyílott lehetőségünk arra, hogy az új vezetőedzővel, Milos Sporarral leüljünk és átbeszéljük a csapat dolgait. Közösen elemeztük a csapat és a játékosok teljesítményét. Arra jutottunk, hogy változtatnunk kell. A magas poszton Nemanja Ilic érkezésével még nem oldottunk meg mindent, hiszen egy csapat fazonját az irányító adja meg, és ilyen játékos jelenleg nincsen a keretünkben.

Podlovics Péter elmondta továbbá, hogy kedden összehívták a szakmai bizottságot, akik hiánytalanul megjelentek az egyeztetésen. A felvázolt lehetőségekre a bizottság is áldását adta, és egyben zöld utat adott egy irányító játékos keresésére és leigazolására. Milos Sporar vezetőedző és a játékosügynökök segítségével került a ZTE KK látókörébe a szerb Rade Dzambic. A játékos 1980.07.14 született Belgrádban, 188 cm magas és 1-es poszton játszik. A 2014-15-ös szezont Cipruson kezdte, az előző években játszott Macedóniában, illetve Romániában a Craiova csapatában, ahol 2012-ben bajnokságot nyert és a Balkán Ligában is szerepelt.

A szakmai stáb meggyőződése, hogy a szerb játékos játékintelligenciájával nagyban segítheti a ZTE KK-t a kitűzött célok elérésében, és játékával kizökkentheti csapatunkat a rossz szériából.

Egy kis ízelítő:

A klub Rade Dzambic-csal a szezon végéig kötött szerződést, és ma este már csatlakozik is a csapathoz az irányító.

Podlovics Péter hozzátette, hogy ezzel nem értek véget a csapat körüli változtatások. Tájékoztatása szerint, a hét elejére újabb fejlemények, hírek várhatók a játékoskeretet illetően.

2014. november 26. Zalakerámia ZTE KK

Forrás - ztekosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus