Új névadó szponzor az Albánál

Új návadó szponzora van a székesfehérvári együttesnek, amely ezentúl TLI-Alba Fehérvár néven fog szerepelni

A ma délutáni sajtótájékoztatóról a szekesfehervar.hu számolt be:

Új névadó szponzora van a fehérvári férfi kosárcsapatnak. A négyszeres bajnok, háromszoros kupagyőztes együttes a jövőben TLI-Alba Fehérvár néven szerepel. A TLI Zrt., független minőségvizsgáló cég elnök-vezérigazgatója, Sajni József azt mondta, már ebben a szezonban szeretné, ha bajnoki döntőt játszana a csapat.

Ismét van névadó szponzora az Albacomp-éra vége óta a város nevét viselő kosárcsapatnak. Természetesen Székesfehérvár, mint a legnagyobb támogató továbbra is a klub mellett áll, de immár az út-, híd-, vasút- és közútépítés területén működő TLI független minőségvizsgáló cég is nevét és szponzorációját adja. A megállapodás egyelőre erre a szezonra szól, de a folytatás opciójával.

Halm Rolland szakosztály-igazgató a két nagy támogató képviselője, Mészáros Attila alpolgármester és Sajni József elnök-vezérigazgató jelenlétében jelenthette be az új csapatnevet.:

"Örömteli esemény apropóján jöttünk össze. Régóta várunk erre az eseményre, hiszen egy csapat életében jelentős lépés, amikor névadó szponzort jelenthetünk be. Alpolgármester úr az egyik legnagyobb támogatónk, a város képviseletében van jelen, Sajni József pedig új névadónk vezetője. A csapat neve mától TLI-Alba Fehérvár. Régóta mellettünk áll a TLI, talán mondhatom, mindkét fél elégedett lehet a régi együttműködéssel, hiszen nemzetközi kupát, magyar bajnoki címet és kupagyőzelmet is szereztünk ez idő alatt. Most magasabb szintre emeltük az együttműködést. Száz százalékban magyar tulajdonú cégről van szó, ami különösen fontos, jó lenne, ha még több hasonló támogató állna a sport mellé."

Sajni József édesapja a Videoton színeiben kosárlabdázott, a családi kötődés is szerepet játszott benne, hogy a TLI vezetője maga is játszotta a sportágat. Szurkolóként az Alba Regia mellett tette le a garast, és évek óta ott áll a csapat mellett.

"Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy cégünk a jövőben névadója lehet a csapatnak. A tavalyi Európa Kupában már emelt szintű volt a szponzoráció, idén pedig megállapodtunk a névadó támogatásról. Bízom benne, hogy ez hozzásegíti a csapatot, hogy terveit megvalósítsa, azt mondom, lehetőleg az első kettőben legyünk benne, és lehetőleg nyerjünk is - az én feladatom, hogy ezt megtámogassam. Terveink szerint ez hosszú távú kapcsolatot, újabb bajnoki címeket, kupadöntőket jelenthet, és visszatérést a nemzetközi porondra" - mondta Sajni József, aki újságírói kérdésre azt is kijelentette, szeretné, ha már ebben az idényben döntőt játszana a TLI-Alba Fehérvár.

Mészáros Attila alpolgármester: "Régóta dolgozunk rajta, hogy ne csak Fehérvár szerepeljen a csapat nevében. Köszönjük Sajni Józsefnek, hogy ez létrejött. A város szerepvállalása mellett nagyon fontos, hogy magyar cégek segítsék a sportot, ne csak a TAO-n keresztül. Kiemelkedő, amit a TLI tett a csapatért."

A TLI-Alba Fehérvár új nevén első mérkőzését pénteken 19 órától játssza hazai pályán, a bajnokságban még veretlen Sopron ellen.

Forrás, Foto, Slide - szekesfehervar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus