Új néven folytatja a PVSK

Megkezdte a felkészülést Csirke Ferenc együttese, és a klub már nem PVSK-Pannonpower néven szerepel. 

A pvsk-panthers.hu közleménye:

Supola Zoltán, Antóni Csanád, Simon Kristóf, Krnjajski Boris, Dragasevics Veljko, Demeter Attila, Popgyákunik Balázs, Harazin Tamás, Bíró Olivér és Nebojsa Djukics. Ők tízen voltak jelen csapatunk első nyári edzésén, velük kezdte meg a felkészülést az előttünk álló szezonra Csirke Ferenc. A keret augusztus 28-ig lesz teljes, addigra érkezik meg csapatunkhoz Veljko Budimir, Marino Sarljia és Jabril Durhem is, így két hét múlva már teljes fordulatszámon pöröghet a keret.

Az első edzés előtt együttesünk ügyvezetője, Bán Gábor köszöntötte a gárdát és évnyitó beszédében több fontos dolgot is elmondott. Először is azt, hogy akárcsak az elmúlt években, idén is a legjobb nyolcba jutás lesz csapatunk célja, másodszor pedig beszámolt egy változásról.

Az utóbbi tíz évben PVSK-Pannonpower néven szerepeltünk, de együttesünk névváltozáson esett át, mostantól PVSK-VEOLIA néven szerepel. A pécsi erőművet működtető Pannonpower eddig is a Veolia cégcsoporthoz tartozott, amely azzal, hogy a jövőben csapatunk névadó szponzoraként jelenik, meg tovább szeretné erősíteni egységes magyarországi jelenlétét.  A Veolia Energia Magyarország Zrt. szerint együttesünk évek óta bizonyítja elhivatottságát a tehetséges fiatalok felkutatásában és nevelésében, évről évre bizonyítja, hogy képes megújulni, így továbbra is jó szívvel támogatja a férfi csapatunkat.

fotó, slide: pvsk-panthers.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus