Új ügyvezető a ZTE-nél!

Volt alapja a pletykáknak - a zaol.hu szerint leváltják Doleschall Miklóst, a helyére Stárics Kornél kerül. 

Hetek óta szóbeszéd tárgya volt, hogy leváltják Doleschall Miklóst a Zalakerámia ZTE KK ügyvezetői posztjáról, hivatalosan azonban ezt senki sem erősítette meg. Ma reggel azonban összeült a tulajdonosi tanács, méghozzá pont az ügyvezető-váltás ügyében - a zaol.hu információi szerint Doleschall helyére Stárics Kornél, a ZTE KK korábbi utánpótlás-válogatott játékosa kerül, aki egyébként tavasszal szintén pályázott az ügyvezetői posztra.

Közben hivatalossá vált: Balaicz Zoltán polgármester tájékoztatta a zaol.hu-t, hogy bár Doleschallnak köszönettel tartozik a klub, oroszlánrésze volt a bent maradásban és a gazdasági helyzet stabilizálásában is, a folytatást illetően különböztek a sportszakmai elképzelések. A tulajdonos mindenképpen zalaegerszegi kötődésű edzőben, zalaegerszegi fiatalokra épülő gárdában gondolkodik, így az új szakmai stáb kiválasztásában (Bencze Tamásnál) különböztek az elképzelések. 

A taggyűlés így a korábbi hét pályázó közül második helyen végő Stárics Kornél kinevezése mellett döntött. Az új ügyvezető zalaegerszeg születésű, gyermekkora óta a ZTE KK-ban kosarazott, utánpótlás-válogatott is volt, majd 2009-ben a felnőtt kerettel nyert bronzérmet. A BGF zalaegerszegi Gazdálkodási Karán szerzett diplomát, jelenleg pedig a Zala Megyei Kormányhivatalban dolgozik pénzügyi, költségvetési területen. 

forrás: zaol.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus