Újabb "hódítás" a hírös városban

Szombaton Kecskeméten került sor az idei OTP Junior Adidas Streetball sorozat utolsó előtti rendezvényére.

A reméltnél kicsivel melegebb időben egy rövid futó zápor adott némi felfrissülést a kosárlabdázás szabadtéri változatát kedvelőknek. A helyi Mercedes Benz Kosárlabda Akadémia különböző korosztályaiból szép számmal látogattak ki, s léptek pályára a kisebb s már valamivel nagyobb "kosaras palánták". Hagyományosan a kecskeméti streetball "égisze alatt" tartja az akadémia az évnyitóját, amelyen az előző szezon legjobbjait díjazzák. 

A felnőtt férfi csapat számára remekül sikerült az előző évad, mind a bajnokságban, mind pedig a Magyar Kupában ezüstérmes lett a gárda. A gárda, amelynek játákosai kilátogattak a rendezvényre, sőt a sikeredző, a klubtól nyáron távozó, a szövetségi kapitányi tisztséget is betöltő Sztojan Ivkovics is megtisztelte a rendezvényt jelenlétével. 

Az akadémiának köszönhetően a kenguru korosztály mezőnye igen népes volt, 18 csapat versengett. A dobó és ügyességi versenyek, köztük a Millió forintos kéz nevű játék Kecskeméten is "hódított". A szervezőknek a díjak átadásában Hegedűs Gergely segédkezett. 

A jól ismert www.streetballnet.hu oldalon már lehet nevezni, informálódni a sorozat záró, hagyományosan a Városligetben sorra kerülő Kosárlabdázás Napja rendezvényéről, amely idén szeptember 26-ára, azaz jövő szombatra esik. 

fotó: hajraveszprem.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus