Újabb légióscsere a Falcónál - Marcus Relphorde érkezik

Újabb légiócserét húzott a Falco - Zsarko Csomagics is távozik, Marcus Relphorde az új érkező.

A falcokc.com beszámolója:

A jól teljesítő Wright-on kívül az összes légiósát lecserélte a csapat, negyedikként a görög bajnokságból Marcus Relphorde érkezik Comagic helyére.

A sikertelen mérkőzések eredményeként a következő forduló előtt Wright kivételével az összes légiósát lecserélte a csapat, utolsó lépésként Comagic távozott, helyére pedig a görög Agor csapatától az amerikai származású Marcus Relphorde érkezik.

Relphorde január 10-én lépett pályára utoljára a görög bajnokságban, összesen 10 mérkőzésen, 22.9 percet töltött pályán átlagosan, és 8.2 pontot dobott és 3 lepattanót szedett össze. A 88'-as születésű, 198 cm magas amerikai játékos korábban több európai csapatban is megfordult már, a görögökön kívül litván, finn és francia csapatban is szerepelt. Európán kívül amerikai bajnokságban és Izraelben is pattogtatott.

Az átalakítások után tehát Ryan Wright, Bradford Burgess, Jermaine Thomas és Marcus Relphorde ölthet magára sárga-fekete mezt, mert Relphorde is a szezon végéig szóló szerződést kapott a csapattól.

Reméljük, új légiósaink meghozzák a várt sikereket, szombaton, a MAFC ellen kezdhetik a bizonyítást! Hajrá Falco!

Forrás - falcokc.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus