Újabb sokszoros magyar válogatott vonul vissza

A Körmend helyi legendája befejezi aktív pályafutását, erről a vasiak vezetése adott ki sajtóközleményt, íme:

"A mögöttünk álló napokban eldőlt, hogy Fodor Gergely, a Körmend csapatkapitánya befejezi profi sportolói pályafutását.

A két évtizede az élvonalban kosarazó játékos a következő idényre is kapott ajánlatot nevelőegyesületétől, de ő hosszas gondolkodás után úgy döntött, hogy nem él a lehetőséggel, és más irányt szab az életének.

Fodor Gergely 1994-ben volt először tagja a piros-feketék felnőtt keretének, ’96-ban a bajnokcsapat tagja volt, amelyben már komoly lehetőséget kapott a játékra. 2001-után több csapatban megfordult itthon és játszott Ausztriában is, de pályafutása utolsó nyolc idényét újra nevelőegyesületénél, a Körmendnél töltötte.

Itt fejezte be tehát pályafutását, és bár a civil életben más jellegű foglalkozást választott, már eddig is dolgozott fiatal kosaras palántákkal, így várhatóan a jövőben sem szakad el teljesen imádott sportágától.

Fodor Gergely, aki tíz éven át a nemzeti válogatottnak is tagja volt, exkluzív interjút adott honlapunknak illetve a Vas Népének, amelyet nyomtatott és internetes változatban holnap, hétfőn olvashatnak.

Fodor Gerinek a klub vezetése nevében ez úton is szeretnénk megköszönni egész pályafutását, különösen azt a másfél évtizedet, illetve a korosztályos esztendőket, amelyeket Körmenden töltött, sok-sok emlékezetes megmozdulással, remek mérkőzésekkel megajándékozva a körmendi kosárlabda barátait!

Személyében egy, a játék iránt komoly alázattal bíró, mindig a csapat érdekeit szem előtt tartó és a kevésbé látványos feladatokat is felvállaló játékos fejezi be aktív pályafutását.

Köszönjük Geri!"

Fotó: bckormend.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus