Újra centert keres a KKK

A Kaposvári KK és a Montenegróból érkező Mihajlo Szekulovics közös megegyezéssel felbontották a szerződést, így a somogyi csapat új középjátékos után néz.

Szekulovics mindössze két edzőmérkőzést játszott a Kaposvár színeiben, de nem sikerült meggyőzni a vezetőséget, így a próbaidő lejárta után nem marad az együttesnél. Bár technikailag képzett, fizikálisan nem ő a legmegfelelőbb választás ebbe a csapatba. A játékos valószínűleg hazatér és a montenegrói bajnokságban folytatja pályafutását. Így a csapat továbbra is vizsgálja a piacot megfelelő középjátékost keresve, a ma és holnap megrendezésre kerülő Orosz László Emléktornán Grebenár Péter és Horváth Márton fognak osztozni a perceken, megkapják az esélyt a bizonyításra. 

A somogyi szurkolók körében természetesen újra felmerült a korábbi nagy kedvenc, Marko Spica, aki felől érdeklődtek már korábban is, de akkor még arról volt szó, hogy a center Belgiumban akar maradni. Onnan nem kapott megfelelő ajánlatot, az ügynöke pedig Kecskemétet választotta, ahol viszont sérült térde miatt nem kapott szerződést. 

forrás és fotó: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus