Vásárhelyről tér vissza Kaposvárra Drahos Gábor

Komoly veszteség éri a második vonalban 6 győzelemmel és 4 vereséggel álló Hódmezővásárhely együttesét, hiszen húzóembere, a rutinos Drahos Gábor a mezőnyposztokon nehézségekkel küzdő Kaposvár ajánlatát elfogadva visszaigazol Somogy megyébe, korábbi sikerei színhelyére.

Drahos Gábor Kaposváron is hasznos tagja volt - sokszor a legjobb hatodik embere, olykor kezdője is - az A-csoportos csapatnak a 2012/2013-as idényben, ám egyértelmű, hogy a most futó szezonban, a B csoportos Enternet Vásárhelyi Kosársuli irányítójaként még inkább elemében volt.

Az elmúlt tíz bajnoki mérkőzésen 15 pontos átlagot, 6,5-es gólpassz átlagot és 22 feletti VAL értéket hozott össze, ráadásul meccsenként átlagban bőven 2 triplát hintett be. Ezek komoly mutatók, ráadásul a vásárhelyiek az élmezőnyben szeretnének végezni az NBI/B mostani versenysorozatában, amihez nagy segítség (lett volna) számukra a rutinos karmester.

Kaposváron ugyanakkor örülhetnek érkezésének, hiszen Kiss Kornél vállsérülése komoly, hosszabb időre kidőlhet a sorból, ezért a hátvéd poszton vagy csereirányítóként ismét sokat segíthet a KKK-n Drahos. Ráadásul vele nem vesznek zsákbamacskát, hiszen jól ismerik őt.

A hódmezővásárhelyi klub Facebook-oldalának tájékoztatása alapján szerdán utolsó alkalommal még náluk játszik Drahos, aztán irány Kaposvár.

Fotó: delmagyar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus