Vojvoda és Keller az Eb-selejtezőkről

A magyar válogatott két húzóembere, Vojvoda Dávid és Keller Ákos voltak a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának vendégei. A két kosaras beszélt többek között a válogatott Eb-selejtező sorozatáról, konkrétan a csehek elleni utolsó mérkőzésről, illetve a magyar kosárlabda helyzetéről is.

Vojvoda és Keller is azt mondta, sokszor hibáztak ők is a bírók mellett, ennek volt köszönhető, hogy éppen csak, de lecsúsztunk az Eb-részvételről. Vojvoda szerint a csehek nagyobb nevekből állnak, de csapatként jobban működtünk náluk. Keller dicsérte Tóth Ádámot, amikor felmerültek a sérültek, és hogy lettek volna cseréi, ha játszik Báder Márton és Lóránt Péter.

A honososított Jermaine Thomasról is mindketten pozitívan nyilatkoztak. Keller szerint a magyar élvonal elég lenne ahhoz, hogy nemzetközi szinten is jegyzett válogatottunk legyen, de sok a külföldi és a honosított. Vojvoda 1-2 éven belül külföldre igazolna, szeretné megmérettetni magát. Keller beszélt arról, mik a fiatal magyar játékosok lehetőségei manapság.

Foto, Slide - fibaeurope.com/MKOSZ
Forrás - DIGI Sport

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus