Volt Alba-légiós és Adria Liga pontkirály az Olajnál

A korábban az Albacomp csapatában is megforduló Michael Lee-vel erősített a mai napon a Szolnoki Olaj KK együttese.

A szolnoki klub közleménye:

"A Szolnoki Olaj KK a mai napon szerződést kötött Michael Rahjoan Lee-vel. A játékos a francia Boulogne csapatától érkezik és az orvosi vizsgálatok, valamint a játékengedélyek megérkezése után kapcsolódhat be a csapat munkájába. Az Olaj az idei év utolsó meccsére december 28-án indul és csak a jövő év első meccsét követően érkezik haza január 4-én.

Szolnoki Olaj KK

2014. december 22."

A 28 esztendős erőcsatár 2008-ban a St. Bonaventure egyetemen végzett, majd megfordult a Cholet-nál és Splitben is. 2009/10-ben, második profi szezonjában játszott az Albacomp színeiben. Innen a Radnicski vitte el a következő idényre, és 19.6 pontos átlagával az Adria Liga legjobb pontszerzője lett 2010/11-ben. Két évet lehúzott az ukránoknál - ebből az elsőben a Donetsk játékosa volt, akikkel a EuroCup negyeddöntőjéig jutott -, majd az előző szezont a D-Ligában töltötte.

Idén a francia első osztályban, a Pro A-ban szerepelt a SO Maritime Boulougne csapatában, ahol viszont csak hat meccsen lépett pályára - ezeken a találkozókon 32.0 perc alatt 12.5 pontot és 5.5 pattanót tett a közösbe átlagosan. Legutoljára november 8-án, volt csapata, a Cholet ellen játszott.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus