Wayne Chism a Kaposvár új centere

Régi ismerőst köszönhetünk Magyarországon, ugyanis a delfinek.hu híradása alapján a két esztendővel ezelőtt az Albacompnál játszó amerikai ötös, Wayne Chism visszatért hazánkba - ő lesz a Kaposvári KK új centere, és pont volt csapata, a székesfehérvári gárda ellen mutatkozik majd be a hétvégén.

A delfinek.hu az alábbi cikket jelentette meg az igazolással kapcsolatban:

"A KKK új centere a Tennessee egyeteméről indult, Törökországon és a D-ligán keresztül a 2011-12-es szezonban az Albacomphoz igazolt, ahol 10,8 pontot és 6,4 lepattanót átlagolt. Tavaly a francia proB ligába ment, méghozzá abba a csapatba, ahol Chris Dunn is több évet játszott (Maurienne), itt is 10,6 pontot dobott (53%, 26%, 81%-kal), valamint 5,6 lepattanót szerzett, átlagban volt 1 blokkja és 1 asszisztja is. Idén visszatér Magyarországra.

Remélhetőleg sikerül megoldania az eddig betöltetlen centerposztot. Választásánál arra törekedtünk, hogy legyen európai tapasztalata, jó egyetemről és lehetőleg nívós bajnokságból érkezzen, mivel már nincs idő a hosszas beépítésére, gyorsan kell reagálnia. Dzunic edző nagyon korrekt véleményt alkotott róla, ami szintén segített a választásban. Továbbá mellette szól még, hogy a Hendlein Rolival együtt játszott egy szezont, ami a gyors beilleszkedést elősegíti.

Először szombaton, az Alba Fehérvár elleni mérkőzésen mutatkozik be."

 

Forrás - delfinek.hu
Foto, Slide - albakosar.hu
 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus