Will Tamás nyílt levélben fordult a szurkolókhoz

Nem a legfényesebben indult a szezon a szombathelyiek számára, ugyanis az eddigi három meccsük mindegyik hosszabbításba torkollott, majd mindhármat el is veszítették. A vereségek hatására eléggé feszültté vált a helyzet a csapat körül, erre reagált a gárda hivatalos honlapján Will Tamás csapatkapitány, egy nyílt levél formájában.

A levelet az alábbiakban változtatás nélkül közöljük:

 

"Tisztelt Falco szurkolók!

Azutóbbi időben Bencze Tamás edzőnket ért támadáskora és kritikákra szeretnék reagálni! Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy e levél elküldése előtt nem egyeztettem sem az edzői stábbal, sem a klubvezetéssel, csak és kizárólag a saját véleményemet írom le.

0-3-mal nyitni nem könnyű! Lehetne az, ha nem érdekelne, mert a játékosok nem jönnének ki egymással, mert nem tetszene az edző, vagy mert nem lennének normálisak a körülmények. Ha lehetne, vagy akarnánk valamire fogni a vereségeket, de nem ez a helyzet. Minden mérkőzésen rengeteg hiba esik. Olyan hiba is, amire az edzőnek nincs ráhatása, sem a meccsen, sem előtte. Egy példa: a jászberényi meccs hajrájában hiába dobtam fontos triplát, amivel megnyerhettük volna a mérkőzést, az utána következő hazai támadásnál szarvashibát vétettem védekezésben. Feleslegesen segítettem egy betörésre, így lehetősége nyílt Markovicsnak 3-ast dobni, ami a hosszabbításhoz, majd a vereségünkhöz vezetett. Ezen és a korábbi meccseken is több ilyen hiba akadt, nekem is és a csapattársaimnak is. Ha csak egy, vagy kettő ilyen „serdülő” hibát nem vétünk, miénk a meccs. Ezekre a helyzetekre megvan a megfelelő taktika, ami minden edzésen elhangzik, a hibák a játékosok döntéseinek az eredménye; a pályán nem dönthet az edző.

Tamás és Kornél is minden edzésre felkészülve érkezik, a játékosokkal együtt. Mindenki kellő önkritikát gyakorol, és ezért tudtunk rengeteget változni az első meccs óta. Merthogy jobban játszunk, jobb csapat vagyunk azóta! Az, hogy mennyire bízunk egymásban és az edzőinkben, mutatja, hogy egyik meccsen sem adtuk fel, az erőnk végéig küzdöttünk egymásért. Ez nem lesz másképp a következő meccseken sem, ebben biztos vagyok!

3 mérkőzésen 3 hosszabbítást játszottunk, és mindegyik meccsen karnyújtásra volt a győzelem. Mondhatnánk, mint ahogy sokan mondják is, hogy egy kis szerencsével most akár 3 győzelemmel is állhatnánk. Én viszont úgy gondolok erre, hogy a sors nagyon keményen tesztel minket, aminek meg lesz a haszna!!! Ha együtt maradunk, és küzdünk, változunk, mint ahogy eddig tettük, akkor EL FOGJUK ÉRNI A CÉLUNKAT!!!

Kedves szurkolók! Mi küzdünk a győzelemért, Értetek és azért, hogy ismét megteljen a B-közép! Kérlek, tegyetek félre minden ellenérzést és szurkoljatok a CSAPATÉRT, és együtt ismét győzni fogunk!

Will Tamás játékos, csapatkapitány"

Forrás: falcokc.nyugat.hu

Slide: www.ferfikosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus