Wittmann Krisztián is marad Kecskeméten

A KTE-Duna Aszfalt csapatkapitánya további egy évre marad a klubnál.

A KTE-Duna Aszfalt hivatalos honlapja, a ktekosar.com számolt be a szerződéshosszabbításról:

Azt már kedden jeleztük, hogy Forray Gáborral meghosszabbította szerződését a klub, most azonban egy újabb jó hírrel szolgálhatunk: Wittmann Krisztiánnal is sikerült megállapodni.

2009 és 2014 között Wittmann öt szezont töltött Kecskeméten, majd Szolnokra igazolt, ahol magyar bajnok és kupagyőztes lett, emellett pedig rengeteg nemzetközi tapasztalattal gazdagodott. 2017 nyarán visszatért Kecskemétre, természetesen csapatkapitányként.

"…A keret fiatal játékosai számára egyfajta példakép, akitől lehet tanulni, akitől érdemes ellesni szakmai fogásokat" - ezt írtuk abban a cikkünkben, amelyben bejelentettük, hogy a kecskeméti kosárlabdázás egyik meghatározó alakja újra magára ölti az egyesület szerelését. Az előzetes állítások beigazolódtak, a 32 esztendős hátvéd példaértékű munkát végez, vezérszerepet vállal a csapat erőn felüli teljesítményében.

"Nagyon hamar megegyeztünk, ha lehet egyáltalán ezt a szót használni, hiszen körülbelül egy perc alatt megbeszéltük, hogy én is és a klub is szeretné, hogy maradjak jövőre. Abszolút elégedett vagyok a helyzettel, ami itt van Kecskeméten, örülök, hogy a csapat is ilyen jól áll. A családom is kiválóan érzi magát a városban, azt már korábban említettem, hogy itt szeretnénk letelepedni. Mindent összevetve, boldog vagyok, hogy itt lehetek és bízom benne, hogy még jó pár évig tudom segíteni a együttest."

Forrás, Foto, Slide - ktekosar.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus