Wittmann visszatért Kecskemétre

Wittmann Krisztián visszatért a KTE-Duna Aszfalt együtteséhez - a válogatott irányító a kecskemétiek első igazolása az új idényre.

A klub hivatalos honlapja, a ktekosar.com számolt be Wittmann szerződtetéséről:

A 2017-18-as bajnoki szezon első kecskeméti igazolása Wittmann Krisztián. A válogatott irányító korábban öt évig játszott a városban.

A szakmai stáb a mezőnyposztra olyan rutinos játékost keresett, aki fontos szereplője lehet a következő idény csapatának. Ráadásul a keret fiatal játékosai számára egyfajta példakép, akitől lehet tanulni, akitől érdemes ellesni szakmai fogásokat.

Wittmann Krisztián 2009 és 2014 között mindezt bizonyította Kecskeméten – még akkor sem fordított hátat a klubnak, amikor a csapat a másodosztályban szerepelt. 2014-ben aztán Szolnokra szerződött, az azóta eltelt időszakban magyar bajnok és kupagyőztes lett, igen sok mérkőzést játszott a nemzetközi kupákban olykor sztárcsapatok, sztárjátékosok ellen, a válogatott tagjaként pedig kiharcolta az Eb-részvételt. No, és megszületett kislánya, Zorka.

Vagyis mind a pályán, mind a pályán kívül több lett.

Wittmann Krisztián, a 184 cm magas, 83 kg-os irányító, az elmúlt időszak egyik nagy kecskeméti kedvence tehát visszatér, a következő egy évben újra a KTE-Duna Aszfalt játékosa lesz.
 

Forrás - ktekosar.com
Foto, Slide - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus