Wooddal szerződést kötött az Alba

Hosszas várakozás után eldőlt: Brandon Wood újra az Alba Fehérvár játékosa.

Az igazolásról az elmúlt pillanatokban számolt be a fehérvári csapat hivatalos facebook-oldala - egy képpel, amin Wood éppen aláírja új szerződését.

A dobóhátvéd a 2012/13-as idényben volt a székesfehérváriak játékosa, abban az idényben mindent meg is nyert magyar szinten a csapattal, ráadásul ő lett a bajnoki döntő MVP-je. Ezt követően megfordult olasz alsóbb ligákban, idén nyáron pedig még nem talált magának csapatot. Jó néhány hete együtt készül már az Alba Fehérvárral, játszott is a Real Madrid elleni bemutató mérkőzésen, most pedig eldőlt, hogy a bajnoki meccseken is számolhat vele Marcel Tenter.

A csapat hivatalos honlapja, az albakosar.hu is beszámolt régi-új játékosukról:

Amióta ismét Fehérváron edz, Brandon Wood természetesen a szurkolók és a sportág iránt érdeklődő közvélemény számára állandó témát szolgáltat. A legújabb fejleményekről Halm Rolland szakosztály-igazgató nyilatkozott: "A klub nem tervezte a bajnokság ezen szakaszában negyedik légiós igazolását, de adódott a lehetőség, hogy bajnokcsapatunk egyik legjobbját visszahozzuk. Ezt szerettük volna realizálni szakmai stábunkkal közösen, aminek elsősorban az anyagi feltételeit kellett megteremteni. Az elmúlt két hétben folyamatosan szponzorokkal, támogatókkal tárgyaltam, s végül ez eredményre vezetett. Jövő héten bejelentjük a csapat névadó szponzorát, ennek is köszönhetően Wooddal szerződést köthettünk."

Mint ismert, a Real Madrid ellen remekelt az Alba korábbi hátvédje, ezután a tárgyalások közte, menedzsere és a klub között folyamatosan zajlottak, mostanra megszületett a mindenkinek megfelelő egyezség. Hogy Wood mikor játszhat először bajnoki mérkőzésen, ez a szükséges papírmunka elintézésétől, és természetesen a szakvezető, Marcel Tenter döntésétől függ.

A csapat szerdán nagy rangadón fogadja a Körmendet, amely legutóbb az emlékezetes csarnokavatón elrontotta az ünnepünket - most szeretnénk visszavágni, amihez szükségünk lesz szurkolóink biztatására is!

Forrás - Albacomp Kosárlabda Csapat facebook oldala, albakosar.hu
Foto, Slide - Albacomp Kosárlabda Csapat facebook oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus