A Hét Sztorija: üzent a ligának az ASE

Troy Barnies szerint megtalálták a helyüket, több sztárkaliberrel bíró játékosuk van, és a Falco ellen is szeretnének üzenni a többieknek.

Kiváló formába lendült az utóbbi időben az Atomerőmű SE, Teo Cizmic legénysége az elmúlt öt meccséből négyet megnyert, december vége pedig kiemelkedően sikerült a csapat számára: előbb megtörte a Körmend hazai veretlenségét, majd harminc pontot vert a Kaposvárra.

"Megtaláltuk a helyünket, mint csapat. Nálunk az a nagyszerű, hogy igazából bárki képes előlépni és sztárrá válni egy-egy mérkőzésen belül, ami komoly előnyt tud jelenteni számunkra a riválisokkal szemben. Az első hónapokban nem voltunk kiegyensúlyozottak, megnyertünk olyan meccseket, amelyeken nem volt elvárás a győzelem és elvesztettünk olyanokat, amelyeket meg kellett volna nyernünk. Nem voltunk stabilak, de lassan elkaptuk a ritmust" - mondta a Kezdő5.hu-nak a paksi helyzetről Troy Barnies, az ASE légiósa.

A kiváló eredményeknek köszönhetően felsőházi helyen fordul az együttes az alapszakasz felénél, így az ingadozó kezdés után nagyjából oda került a gárda, ahova előzetesen a legtöbben várták - Barnies szerint viszont ez még egyáltalán nem a plafon. 

"Semmivel sem vagyunk elégedettek, tudjuk, hogy lehetünk jobbak. A győzelem persze jó visszajelzés számunkra, és jó látni, hogy van eredménye az elvégzett munkának, de továbbra is koncentrálunk. Azt is jó látni, hogy a csapatunk érettebbé vált az elmúlt időszakban, mert több csapatnál játszottam már, de a szezon közben ez elég ritkán fordul elő."

Január elején egy újabb hatalmas rangadó vár a Paksra, hiszen a hazai pályán még veretlen Falcóhoz utazik a társaság. A szombathelyieket nagyon simán verték még a tolnaiak a szezon első fordulójában, ráadásul egy vasi együttes hazai veretlenségét elvették már idén...

"Pontosan úgy megyünk neki a Falco elleni meccsnek, mint ahogy Körmendre utaztunk. Nehéz lesz és komoly kihívást jelent, de éppen tökéletes ez nekünk ahhoz, hogy megmutassuk a ligának: veszélyesek vagyunk" - fogalmazott Barnies.
 

fotó: kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus