A Hétvége MVP-je: Devin Brooks azt csinálja, amire szükség van

Ha kell, akkor előlép vezérré, ha kell, akkor hagyja csillogni a többieket, attól függ, hogy éppen mire van szükség. 

Pontzáporos győzelmet aratott vasárnap este a PVSK a Zete elleni hazai mérkőzésen, a baranyaiak száz pont fölé jutva gyűrték le riválisukat és ezzel már a hatodik helyre zárkóztak fel, vezetik a középházat. A találkozó és egyben a hétvége legjobbja Devin Brooks volt, őt kérdeztük a meccsről és saját teljesítményéről:

"Szerintem nagyon jó meccset játszottunk csapatként és igazából védekezésben is jók voltunk, bár persze mindig van hova fejlődni. Nekem is jól ment a játék, mert betartottam az előre eltervezetteket és végrehajtottam, amit kellett, éltem az üres helyzeteimmel. Én mindig azt fogom tenni, amire a csapatnak szüksége van a győzelemhez, ha ehhez hátrébb kell lépnem és néznem, hogy a társaim nagy meccset játszanak, akkor azt, ha nekem kell előlépnem és vezérré válnom, akkor azt. A playoffra minden nap készülünk, készítjük egymást" - értékelt a pécsi légiós.

Hogy mennyire alkalmazkodó, az jól látszik a meccsenkénti statisztikáiból, hiszen a mostani 33 pontos, 48 VAL-os teljesítménye előtt, Szegeden mindössze két pontot szerzett és az alapszakaszban is volt, amikor 21 ponttal csapata élére állt támadásban, de olyan is, hogy 14 lepattanóval vette ki a részét a mezőnymunkából, a "csillogást" pedig meghagyta Durhamnek, vagy éppen Budimirnek.

fotó: pvsk-panthers.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus