A Körmend új irányítója csak önmagát akarja adni

Jó szelleműnek tűntek neki kívülről a vasiak - mindenben számíthat rá a csapat - Körmenden minden a kosárlabdáról szól, és erre volt szüksége.

Az Egis Körmend hivatalos facebook-oldala készített interjút a tegnap igazolt Kevin Dillarddal:

Kevin Dillard a kedd esti edzés előtt véglegesítette megállapodását klubunk vezetőivel arról, hogy az Egis Körmend irányítója lesz.

Ezt követően kértük őt egy rövid interjúra, amelyben elsőként azt kérdeztük tőle, hogy mit tudott korábban leendő csapatáról.

– Mielőtt elutaztam ide, megnéztem két-három mérkőzést. Azt láttam, hogy jó, atletikus csapathoz érkezem, ahol van néhány igazán jó játékos, de ami fontosabb, hogy nagyon jó szelleműnek tűnt kívülről is a társaság, jónak tűnik a kémia. Vannak jó dobóink, láttam néhány tehetséges fiatal játékost is. Azt hiszem, hogy jól segíthetjük egymás, amiből valami jó is kijöhet. Eleve jó a csapat, remélem, hogy ehhez én is valami pluszt hozzá tudok tenni!

Mi az, amiben igazán segíthetsz, melyek az erősségeid?

– Igazából csak önmagamat szeretném adni, minden helyzetben a lehető legjobb megoldást megtalálni. Majd meglátjuk, mi lesz a szerepem, de az biztos, hogy mindenben, akár pontszerzésben akár a védekezésben számíthat rám a csapat!

Melyek az első tapasztalataid itt Körmenden? Az biztos, hogy nem a méretéről híres ez a város.

– Ó igen, valóban nagyon kicsinek tűnik, de közel vannak az éttermek, ezeket már felfedeztem, az edzés után is biztosan elmegyek enni valami finomat! De komolyra fordítva a szót: Minden rendben van, és amúgy is, itt minden a kosárlabdáról szól, ez tölti majd ki a napok nagy részét. Én is tudok majd erre összpontosítani, és most erre van leginkább szükségem!

Forrás, Foto, Slide - Egis Körmend hivatalos facebook-oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus