A Sopron Ruják nélkül is szépen zárná az évet

A Sördögök vezetőedzője, Sabáli Balázs nyilatkozott a csapat honlapjának a MAFC elleni meccs előtt

A tréner a csapat honlapján, a sakc.hu-n nyilatkozott:

A közelmúltban láttad a MAFC-ot a Pécs ellen. Milyen tapasztalatokat, benyomásokat szereztél arról a riválisról, amely ellen befejezzük az esztendőt?

- Őszintén szólva nem lehet abból a meccsből túl sok következtetést levonni, már csak azért sem, mert nyilván másként játszik egy csapat otthon és idegenben.

Dolgoztál a MAFC-nál, mennyire új neked a fővárosi csapat?

- A fiatal magyar játékosaik közül többekkel, Lakosával, Misekkel, Fodorral dolgoztam együtt. A MAFC-nak  már megvan a három légiósa, s velük kiegészülve már elért pár figyelemre méltó eredményt – igaz hazai pályán. Lelkesek, hajtanak, küzdenek, nyilván Sopronban sem adják majd olcsón a bőrüket, mindent megtesznek a győzelemért.

Mit tartasz a legfontosabbnak annak érdekében, hogy sikerrel fejezzük be ezt a roppant sikeres évet?

- Nem szabad, hogy a srácokat  “elaltassa”, hogy az utóbbi 3 meccsen időnként jól játszva legyőztük a Körmendet, a Falcót és a Kaposvárt. A MAFC játéka különösen azok után, hogy Brown személyében amerikai irányítót szerződtetett, igen szervezett lett, ráadásul Sopronban játékosai felszabadultan, bátran, veszíteni való nélkül  játszhatnak, így teljes koncentrációra lesz szükség a győzelem megszerzéséhez. Nehezíti a helyzetet, hogy Ruják András a Kaposvár ellen egy ütközésnél megsérült a csípőjén, ő biztos nem játszhat. Ezzel együtt bízom a fiúkban, remélem, sikerül újra jó játékkal megörvendeztetni a szurkolóinkat s jó teljesítményt nyújtva győzelemmel zárjuk az évet.

forrás: sakc.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus