Akik megérdemlik, bizalmat kaptak

Új játékosokat is behívott a bajnokság vége felé a válogatott keretbe Sztojan Ivkovics, a férfi válogatott szövetségi kapitánya. Csorvási Milán, Ruják András és Supola Zoltán került be a keretbe.

- Befejeződött a bajnokság, hogy láttad a kerettagok teljesítményét?

- Úgy gondolom, mindenki maximálisan odatette magát, s megtett mindent csapata sikeréért.

- A bajnokság vége felé több új fiút is behívtál a keretbe. Minek köszönhető, s minek köszönhetik?

- Supola Zoltán megítélésem szerint az Alba egyik legjobb játékosa volt, végig kiegyensúlyozottan, jól játszott. Ruják Andrásnak, bár hullámzó teljesítményt nyújtott, a bajnokság végén briliáns mérkőzései voltak. Azt gondolom, mindkettejük fejlődésének, karrierjének jót tehet, hogy bekerültek a válogatottba. Csorvási már korábban is volt válogatott, tehetsége, minden adottsága megvan. Örülök, hogy Fehérvárra szerződött, ez jelzi az ambícióját, elszántságát, ő most újra megkapja a lehetőséget.

- Jól tudjuk, hogy most tényleg végre a legerősebb keret áll össze?

- Azért még vannak játékosok, akiknek az esetében majd az orvosok mondják ki a végső szót, több kerettagnak is vannak kisebb vagy súlyosabb sérülései, lehet, hogy lesz, akit majd műteni kell. A vizsgálatok folyamatban vannak, de július 7-re, amikor kezdődik a felkészülés, már tisztán látom majd, kire számíthatunk és kire nem.

 

Foto, Slide - kecskemetihir.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus