Barnies kettőzött erővel igyekszik majd

Troy Barnies az ASE hivatalos honlapjának nyilatkozott többek között tavaly nyári távozásáról, az azt megelőző teljesítményéről, visszatéréséről, Teo Cizmicről, és üzent is a paksi szurkolóknak.

Barnies az Atomerőmű SE hivatalos honlapjának, a kosarlabda.ase.hu-nak adott nyilatkozatot, miután kedden újra aláírt volt klubjához.

Az amerikai kiscsatár azt mondta, hogy új élmény lesz ez számára, mert még soha nem történt az meg, hogy visszatér korábbi csapatához. Beszélt arról, hogy tavaly nyáron az volt a logikus lépés karrierje szempontjából, hogy Szolnokra igazoljon, hiszen a Bajnokok Ligájában szerepelhetett, megpróbálhatta felhívni magára a figyelmet, és ez volt erre a legjobb lehetőség. Az is szóba került, hogy felemás érzéseket váltott ki a paksi szurkolókból a visszatérése, és az első paksi idényének utolsó hónapjai nem alakultak túl fényesen. Ez utóbbiról annyit mondott, hogy ő mindig a csapat eredményességét helyezi előtérbe a sajátjaival szemben, és a gyengébb eredmények ellenére szeretné azt hinni, hogy mindent megtett akkor is. Mivel nem alakultak akkor a legjobban a dolgok, most kettőzött erővel fog küzdeni.

A visszatérésének az egyik oka pont a múltkori gyengébb idényzárás volt, hiszen csak negyedikek lettek, pedig jól kezdték a szezont - szeretné, ha ezúttal sokkal jobban zárulna majd az év. A másik fő ok Teo Cizmic - szereti a szenvedélyességet az edzéseken és a meccseken is, úgyhogy könnyen tud majd ezzel azonosulni. Barnies kiemelte, hogy Medve Mátéval és Eilingsfeld Jánossal nagyon jóban van, velük szoros kapcsolatot épített ki a korábbiakban. A paksi szurkolóknak azt üzente, hogy egy ok miatt tért vissza, méghozzá azért, mert győzni akar - legutóbb is ez volt a célja, akkor nem sikerült. Szerinte erős csapatuk van, és mindent meg fognak tenni, hogy a szezon végéhez is bajnokesélyesként érkezhessenek.

Az interjút teljes egészében ezen a linken olvashatjátok!

Forrás - kosarlabda.ase.hu
Foto, Slide - basketballcl.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus