Benke úgy érzi, beilleszkedtek a válogatottba

A magyar válogatott és a ZTE kiscsatára szerint a Koszovó elleni meccs félidejében megbeszélték, hogy össze kellene kicsit kapniuk magukat - megpróbálják az összes meccsen a legjobbjukat nyújtani.

Koszovó tegnap esti, 84-76-os legyőzése után nemcsak Ivkovics Sztojan és Wittmann Krisztián értékeltek, hanem Benke Szilárd is, aki az M4 Sportnak adott interjút a találkozót követően:

Benke Szilárd: - A félidőben megbeszéltük, hogy egy kicsit össze kéne kapni magunkat, nagyon sok támadólepattanót engedtünk nekik. Egy kicsit próbáltunk ritmust szerezni, és ez sikerült a harmadik negyed elején, és úgy gondolom, hogy ott egy kicsit megtörtük őket, tartottuk az ott megszerzett előnyt a végjátékig.

Benke arra a kérdés, hogy hogyan látja most a csapat fejlődését, mert Ivkovics is mindig kiemeli, hogy szükség van a fiatalabbakra, nem lehet, hogy mindig Vojvoda Dávid vállalja el a dobást, és hogyan értékeli a többiek teljesítményét, ha kivesszük Vojvodát:

- Igyekszünk, bár reméljük, hogy nem kell Voját kivenni a meccsek alatt a csapatból. Beilleszkedtünk, és próbáljuk segíteni a nemzeti csapatot. Nagyon jó, hogy itt lehetünk, és megpróbáljuk a legjobbunkat nyújtani minden mérkőzésen.

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus