Budimirnek nem gond újra hármast játszani

Magasabb szerkezetben fog szerepelni idén a Pécs, a horvát többet szerepelhet korábbi posztján, de ez nem okoz neki problémát. 

Idén magasabb szerkezetre vált a PVSK csapata: az utóbbi években rendre három kisember volt a kezdőben Veljko Budimir és egy center mellett, most viszont Csirke Ferencék más együttes mellett döntöttek. Ezúttal két légiós magasembert is igazoltak Nebojsa Dukics és Marino Sarlija személyében, Budimir pedig visszakerül a hármas posztra.

"Nincs ezzel semmi gond, a pécsi időszakom előtt mindenhol hármast játszottam, csak ebben a csapatban voltam négyes. Nem fog problémát okozni ez a szerkezet" - mondta erről a horvát játékos a Kezdő5.hu-nak.

"Én nem akartam elmenni sehova, jól érzem magam itt. Dukics, Sarlija és Durham személyében három kiváló játékos érkezett a csapathoz, bár a felkészülés során eddig kicsit kétarcú együttesünk volt, egy félidőt mindig jól játszottunk, egyet viszont mindig gyengébben" - tért ki a felkészülési meccsekre.

A Pécs tavaly kiemelkedő eredményt ért el a hatodik hellyel, de természetesen ismét hasonló teljesítményt céloznak meg. "Ha mindenki koncentrált marad, meglesz a csapatban a kémia, akkor megismételhetjük a tavalyi eredményünket is" - véli Budimir.

fotó: pvsk-panthers.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus