Channels:"Megtiszteltetés számomra itt játszani"

Az Egis Körmend egyik új szerzeménye, Wesley Channels számára a legfontosabb a csapatösszhang. 

Hogy érzed magad Körmenden? Milyenek az első benyomásaid?

Nagyon jól, köszönöm. Az első benyomásom alapján a város hasonló, mint az a kisváros volt, ahol legutóbb játszottam. Eddig mindenki nagyon kedves. Az edzők és csapattársak nagyszerűek, úgyhogy nagyon várom a szezonkezdetet.

Amikor aláírtad a szerződésed, akkor a vezetőedző, Teo Cizmic úgy nyilatkozott, hogy irányító és dobóhátvéd poszton is számít rád. Melyik a kedvenc posztod?

Nincs kedvencem, szeretek játszani mindkét hátvéd poszton.

Ez lesz a negyedik szezonod Európában. Sok tapasztalatot gyűjtöttél Csehországban, Szlovákiában és Ausztriában. Megszoktad már az európai életvitelt? Véleményed szerint hogy tudsz segíteni a társaidnak, különösen Kendricknek és Colenak a beilleszkedésben?

Igen, én már hozzászoktam az európai életstílushoz. Természetesen tudok segíteni a csapattársaknak, válaszolok a kérdésekre, hogy miként lehet ez európai élethez, játékstílushoz alkalmazkodni. Mivel mindannyiunk számára új a város, ezért közösen kell minden újat megtapasztalnunk. 

Szerinted miben rejlik egy csapat eredményességének titka?

A csapatösszhang egyértelműen az elsődleges kulcsa mindennek. Bíznunk kell egymásban ahhoz, hogy közösen tudjunk sikereket elérni.

Biztosan hallottál már a körmendi szurkolókról. Kerestél esetleg videókat az interneten róluk? Mennyire motivál nagy tábor előtt játszani?

Elképesztően motiváló. Igen, láttam már több felvételt arról, hogy milyen a hangulat a mérkőzéseken és milyen a tábor. Izgatottan várom, hogy első kézből tapasztalhassam meg mindezt.

Ha már a motivációról beszélünk. Mi számodra a legnagyobb hajtóerő a pályán és azon kívül?

A bajnoki cím elérése motivál minden egyes szezonban. Arra törekszem, hogy mindent megtegyek, hogy mi legyünk az utolsó állva maradó csapat.

Üzennél valamit a csapatod szurkolóinak?

Csak annyit szeretnék elmondani, hogy nagy megtiszteltetés számomra itt játszani. Remélem, hogy remek szezonunk lesz és büszkék lehetnek ránk.

Slide és Fotó - vaol.hu (Szendi Péter)

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus