Csirics otthon érzi magát Szegeden

A Szedeák szerb bedobója szerint erősödött a csapat Topics és Juhos révén is, de az ellenfelek is számolnak már velük.

 

– Sikerült már kipihenni az előző idény fáradalmait?

– Ez még folyamatban van. Nagyon nehéz és megterhelő év áll mögöttünk, amelynek bizonyos pillanatai még mindig gyakran eszembe jutnak, hiszen nagy dolgot vittünk véghez. Ugyanakkor időnként azon kapom magam, már az jár a fejemben, mi vár majd ránk a következő bajnokságban. 

– Ebbe igazán beavathatna bennünket!

– Ahogy hallom, jó esély van arra, hogy a tavalyi keret gerince együtt maradjon, és érkezik az a Juhos Levente, aki minden szempontból remek választásnak tűnik. Ezzel együtt úgy gondolom, még keményebb, még rázósabb szezon vár ránk, a tavalyi meglepetés után már minden riválisunk tudja, hogy számolni kell velünk. Azt viszont már most megígérhetem, hogy az eddigiekhez hasonló mentalitással lépünk valamennyi mérkőzésen pályára. A legutolsó meccs legutolsó másodpercéig küzdeni fogunk. 

– Mit szólt, amikor megtudta, hogy a korábbi világbajnok Milenko Topics csatlakozik a Szedeák edzői stábjához?

– Kimondhatatlanul boldog voltam. Annak idején együtt játszottunk a Hemofarmban, és számomra nem kérdés, hogy ő a legkiválóbb játékos, akivel valaha egy csapatban kosaraztam, ráadásul emberileg is csak felsőfokon lehet róla beszélni. Akkoriban a posztján Európa egyik legjobbja volt, és remélem, edzőként is hasonlóan sikeres lesz. A tudása, a tapasztalata óriási segítséget jelent majd nekünk, biztos vagyok abban, hogy Milenkóval a fedélzeten még egy szintet tudunk majd lépni.

forrás: delmagyar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus