Csirke Ferenc: Mindenkinek meg kell értenie, hogy a védekezés az első

Dzunics és Szekulovics is a lepattanózást emelte ki az Alba-Falco után - Forray szerint talán a jobb koncentráció döntőtt a PVSK-KTE-n.

Alba Fehérvár - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 89-85

Dzunics Braniszlav, Alba (nso.hu): Végig kiegyenlített mérkőzésen a végjátékban egy kis szerencsénk volt. Ez a győzelem a szív és a küzdés diadala! Az egész meccsen megszenvedtünk a védekezéssel, főleg a támadólepattanókkal, amelyeket elengedtünk az ellenfelünknek, és nehezen találtuk meg támadásban a megfelelő ritmust. A győzelemben komoly szerepe volt a közönségünknek, elkélt a segítsége, hiszen hat nap alatt a harmadik találkozónkat játszottuk, így egy kicsit hiányzott a frissesség a játékunkból, de szurkolóink átlendítettek bennünket a holtpontokon.

Szrecsko Szekulovics, Falco (nso.hu): Nagyon jó mérkőzés volt, bár mindkét oldalon sok hibát követtek el a csapatok. Minden negyed szorosnak bizonyult, annak örülök, hogy az Albát erősségében, a lepattanózásban meg tudtuk verni. A végén mi is nyerhettünk volna, ha nem vétünk néhány olyan hibát, amely döntött a végeredmény szempontjából. Jól dolgoztunk, büszke vagyok a játékosaimra.

Dzunics Braniszlav értékelése a sajtótájékoztatón:

Pécsi VSK-VEOLIA - KTE-Duna Aszfalt 84-93

Csirke Ferenc, PVSK (nso.hu): Egylabdás mérkőzés volt, de ezt Wittmann Krisztián dobta be. Sok kosarat kaptunk gyors indításból és támadólepattanóból. Mindenkinek meg kell értenie, az első a védekezés, anélkül csak beszélhetünk arról, hogy jó csapat vagyunk.

Forray Gábor, Kecskemét (nso.hu): Két remekül felkészített együttes csatájából ránk nézve hízelgő eredmény született, talán a jobb koncentráció döntött.

Csirke Ferenc hosszabb értékelése a sajtótájékoztatón:

slide: pvsk-panthers.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus