Czigler az A-csoportba vezetné fiataljait

A következő két évről is megállapodás született Czigler László és a PVSK-PANNONPOWER között!

Vannak párosok, amelyek tagjai noha önállóan is képesek lettek volna, vagy voltak nagyot alkotni, mégis, ha csak egyikük nevét halljuk, kicsit hiányérzetünk támad... Így van ez Bud Spencerrel és ... Sherlockkal és ... Starskyval és ... Vagy épp Lolkával és ...

A Pécsi VSK-PANNONPOWER szurkolói számára a Csirke Ferenc - Czigler László duó is feliratkozott a nyerő párosok listájára az elmúlt szezonokban, és örömmel jelenthetjük be, még két évig biztosan együtt emlegethetjük nevüket! 2012-ben köszönthettük először a két pécsi kosárlegendát a Pécsi VSK-PANNONPOWER kispadjának élén, s kisebb megszakítással két éve egyengetik közös erővel a pécsi fiú és férfi kosarasok sorát. Arról korábban már beszámoltunk, hogy Csirke Ferenc még két évig biztosan a Pécsi VSK-PANNONPOWER vezetőedzőjeként folytatja edzői pályafutását, de Czigler László sorsa ezidáig talány volt. A klub és az edző között azonban megállapodás született, Czigler László is két évre kötelezte el magát a pécsi fiatalok nevelése mellett - írja a pvsk-panthers.hu portál.

- Mi szólt a maradás, a kétéves hosszabbítás mellett?

- Szeretek Csirke Ferivel dolgozni, és úgy érzem, jól is tudunk együtt dolgozni. Emellett szívesen dolgozok a fiatalokkal is, sok fantáziát, lehetőséget látok bennük.

- Mik a céljaid?

- Egyrészről jó lenne a B-csoportban egyre ütőképesebben szerepelni, másrészt egyértelműen az a cél, hogy minél több tehetséges fiatalnak legyen lehetősége bizonyítani és az A-csoportba kerülni. Úgy érzem, sokan sokat fejlődtek az elmúlt évben is, és szeretném, ha ezek a srácok előbb utóbb belekóstolhatnának a felnőtt csapatbeli szereplésbe is, majd, természetesen idővel, egyre több szerep juthatna nekik az A-csoportban. Ehhez persze még rengeteget kell dolgoznunk.

- Úgy véled, hogy a következő két évben lesz lehetőséged látni az említettek beteljesülését is?

- Nagyon remélem, hogy részben igen! Már így is sok munka áll mögöttünk, de még több áll előttünk! Az U21 és a B-csoportos szereplés is előremozdítja az ügyünket, és örömmel nézek elébe a ránk váró feladatoknak!

Fotó, forrás: pvsk-panthers.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus