Dramicanin: Több vezéregyéniség is van Kecskeméten

Rastko Dramicanin jól érzi magát új csapatában, szerinte kiváló kombinációt alkotnak a fiatal tehetségek és a tapasztalt játékosok.

Parádés felkészülést produkál eddig a Kecskemét, hiszen Forray Gábor alakulata sorra nyeri a mérkőzéseit és egyelőre úgy fest, hogy nagyon jó formában van a hamarosan kezdődő bajnokság előtt. A gárdánál Bernard Thompson kiemelkedő produkciót nyújt, Wittmann Krisztiánnal hátvédposzton bővült a rotáció, a három év után távozó Tomiszlav Ivosev helyére pedig Rastko Dramicanint igazolták le. A Jászberényben öt szezont töltő erőcsatár eddig jól érzi magát új csapatában.

"Szép a város, jó srácok vannak a csapatban, a menedzsment és az edzői stáb is kiváló. Jó a kapcsolat a játékosok között" - mondta a Kezdő5.hu-nak Dramicanin.

A magasember Jászberényben sokszor vezérszerepben tűnt fel, Kecskeméten azonban jobban eloszlanak majd a terhek. "Jó, hogy több vezéregyéniségünk is van a csapatban, nem függünk egy játékostól. Jó kombináció alakult ki a tapasztalt és a fiatal, nagyon tehetséges játékosokból, a játékstílus pedig tetszik" - mondta erről.

"Jól halad a felkészülésünk, jó a csapatunk és nyertünk is pár meccset, de ez akkor is csak a felkészülés. Persze jó lenne így teljesíteni majd a bajnokságban is. A célunk az, hogy jó kosárlabdát játsszunk, aztán meglátjuk, hogy ez milyen helyezésre lesz majd elég. Egyébként csak tavaly játszottak Szlovákiában, előtte sok évet töltöttem Magyarországon és a bajnokság évről évre erősebb lesz" - magyarázta.

fotó: FIBA.com

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus