Dramicaninnak tetszik Kecskemét és a KTE

Rastko Dramicanin a KTE hivatalos honlapjának mesélt arról, mik az első benyomásai Kecskemétről és a csapatról, hogy szerepet játszott-e döntésében az, hogy dolgozott már együtt Forray Gábor vezetőedzővel, illetve hogy mik lehetnek a céljaik a szezonban.

A ktekosar.com interjúja:

Sem a szakmai stáb, sem a szurkolók számára nem ismeretlen játékosként érkezik Kecskemétre Rastko Dramicanin. Korábban ugyanis 2011 és 2006 között a Jászberény játékosa volt, és túl a kiváló statisztikai adatokon, szimpatikus, szerethető személyiségével is gyorsan elismerést vívott ki magának. A 208 cm magas, 105 kg-s center hétfőn érkezett Kecskemétre.

- Néhány napja készülsz a Messzi István Sportcsarnokban. Mik az első tapasztalataid?

- Egyelőre igazán jól érzem magamat Kecskeméten. Persze ebben szerepe van annak is, hogy nem ismeretlen számomra a közeg, és a játékosok zömét is ismerem. Az eddig tapasztaltak alapján a munka, amit végzünk, felépített, de nyilván más lesz majd, ha itt lesz a két válogatott kerettag, Wittmann és Pongó, és megérkezik az amerikai kerettagunk, Bernard Thompson. Tetszik a város, minden adott egy jó felkészüléshez.

- Korábban már dolgoztál együtt Forray Gáborral Jászberényben, az ő személye mennyire befolyásolta azt, hogy hozzánk igazolj?

- Ahogy a csapattársakat, úgy az edzőket is ismerem egytől-egyig. Az ő személyük nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a KTE-hez igazoljak.

- Ez lesz a hatodik szezonod Magyarországon, ismered a ligát. Mit gondolsz, mik lehetnek a célok a 2017/2018-as szezonra?

- Ez sok mindentől függ, leginkább az ellenfelektől. De igazából nem is az én tisztem erre a kérdésre választ adni. A mi dolgunk az, hogy minden egyes meccsen a legjobbunkat nyújtsuk, ha ez így lesz, akkor szerintem nem kell majd szégyenkeznünk az eredmények miatt, s meglátjuk, mire lesz elég.

Forrás - ktekosar.com
Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus