Dramicsanyin örül, hogy ismét erőcsatárt játszhat

A Jászberényben már ötödik szezonját kezdő légiós még nincs tökéletes állapotban, de elmondása szerint az októberi rajtra 100%-os lesz.

- A felkészülést időben kezdtük, bár ez az időszak mindig nehéz, ugyanakkor rendkívül fontos a szezonra nézve. Az új edzőnkkel nagyon elégedett vagyok! - beszélt röviden portálunknak a felkészülésről a játékos. - Két amerikai játékost igazoltunk, irányítót és centert, akik hamarosan meg is érkeznek és meglátjuk, hogyan fest a csapatunk velük együtt.

Mivel idén lesz vérbeli ötös centere a csapatnak, Dramicsanyin visszatérhet igazi posztjára és erőcsatárt játszhat - ennek elmondása szerint örül.

- Idén sokkal könnyebb lesz, mint tavaly volt, négy-öt játékosunk is van a belső posztokra, ez nagy előrelépés. Az én igazi pozícióm az erőcsatár, ezt szeretem igazán játszani és itt is vagyok jó, úgyhogy nagyon örülök, hogy ebben az idényben ismét itt szerepelhetek, nem pedig centerként - beszélt a helyzetéről Dramicsanyin.

- Ohh, volt majdnem három szabad hónapom! Ezt a barátaimmal és a családommal tudtam tölteni, kicsit edzettem, lazítottam, felfrissültem, feltöltődtem. Jelen pillanatban nem vagyok tökéletes fizikai állapotban, de azt hiszem, hogy ez normális a szezon ezen időszakában. Az októberi rajtra biztos, hogy 100%-os leszek! - zárta gondolatait a Jászberény légiósa.

fotó: Gémesi Balázs

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus