Dzunics, Bencze: Megérdemelten nyert az Alba

Mindkét fél a másik játékát dicsérte - Bencze Tamás a negyedik negyedben érzett egy pillanatnyi lehetőséget, ami gyorsan szertefoszlott.

Az Alba Fehérvár hivatalos YouTube-csatornája készített összefoglalót a tegnap esti Alba Fehérvár - Zalakerámia ZTE KK (98-86) összecsapás sajtótájékoztatójáról:

Lóránt Péter: - Szeretnék gratulálni mind a két csapatnak, a dobószázalékokból kiindulva ez egy eléggé jó mérkőzés volt! Igaz, hogy elég nagy előnyünk volt a meccs második félidejében, de a ZTE végig szívósan tapadt, és a legjobbunkat kellett nyújtani, hogy legyőzzük őket. Nem engedtük őket 3-5 pontnál közelebb, ami lélektanilag fontos határ. Sok sikert kívánok nekik a továbbiakra, mert nagyon jól játszottak!

Bencze Tamás: - Gratulálok az Albának, mert nagyon-nagyon jól játszottak, teljesen megérdemelt a győzelmük! Igazából egy olyan helyzet volt a negyedik negyedben, mikor talán lett volna egy kis sanszunk 7 pontnál. Akkor támadtunk, és nyilván nem tudjuk meg soha, hogy "mi lett volna, ha", de én ott éreztem egy kicsi lehetőséget, ez azonban hamar elillant, mert mi nem dobtuk be a helyzetet, kaptunk egy hármast, aztán még egyet, és szerte is foszlottak ezek az álmok. 

Dzunics Braniszlav: - Mind a két csapatnak jár a gratuláció. Azt gondolom, hogy egy szép, támadó szellemű kosárlabdát játszott mind a két együttes. Minden fordítva történt, mint ahogy készültünk, mert azt gondoltuk, hogy egy jó védekezéssel tudjuk megfogni az ellenfelet. A meccs elején ez még megvalósult, aztán nagyon sok hibát követtünk el, amit a ZTE kihasznált. Mégis úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk.

Forrás - Alba Fehérvár
Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus