Dzunics csalódott, de nem elégedetlen

Keller szerint nehéz lesz elfelejteni a vereséget - Cizmic szerint megérdemelt a Falco sikere - Szekulovics megköszönte a szurkolóknak. 

A férfi Magyar Kupa szombati napján a Szolnok és a Falco jutott be a döntőbe, míg az Alba és a Paks vereséget szenvedett - nézzük, hogy hogyan értékelték az eseményeket a főszereplők.

Alba Fehérvár - Szolnoki Olaj KK 67-75

Dragan Alekszics, Szolnok (nso.hu): – Színvonalas, jó hangulatú csata volt. Mindkét csapat nagy energiákat mozgósított a győzelem érdekében. Döcögős kezdés után sikerült ritmust váltanunk, előnyt szereztünk, amit nem engedtünk ki a kezünkből. A döntő pillanatokban sem remegett meg a kezünk, így nyolcadszor is harcba szállhatunk a Magyar Kupáért.

Dzunics Braniszlav, Alba (nso.hu): – A mérkőzés elején elkaptuk a fonalat, de gyorsan magára talált az Olaj. A második félidőben úgy tűnt, megtalálhatjuk a számításaink, de a szolnokiak jobban koncentráltak a végén. Csalódott vagyok, de nem elégedetlen, szerintem kihoztuk magunkból, ami bennünk maradt.

Keller Ákos, Alba (nso.hu): – Korán jutottunk tízpontos előnyhöz, de az Olaj fokozatot váltott, és kontrollálta a mérkőzést. A negyedik negyedben voltak fellángolásaink, de nem tudtuk átvenni a vezetést. Sok üres dobást engedtünk ellenfelünknek, mi pedig elhibáztuk a lehetőségeinket.  A nyolcpontos különbség nem reális, de a végén faultolnunk kellett a meccsben maradásért. Nehéz lesz elfelejteni a vereséget, de most már a bronzmeccsre kell koncentrálnunk.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Atomerőmű SE 81-64

Szrecsko Szekulovics, Falco (kosarsport.hu): Gratulálok a csapatomnak, nagyon büszke vagyok a játékosaimra. Nagyon jól felkészültünk, jól dolgoztunk, ennek köszönhető, hogy hosszú idő után újra döntős a Falco a Magyar Kupában. Szerintem jó úton járunk. Nagyon jó ellenfél volt a Paks, mindig nehéz ellene játszani. Gratulálok kollégámnak  is, ők is jó munkát végeznek, remélem, hogy holnap megnyerik a bronzérmet. Köszönöm a szurkolóink támogatását, nagyon jó emberek, ilyen messzire is ilyen sokan elkísértek minket. Remek hangulatot teremtettek, ez nekünk sokat jelent.

Teo Cizmic, ASE (kosarsport.hu): Gratulálok a Falcónak, megérdemelten nyert, hiszen uralta a meccs nagy részét. Jó csapatuk van, egységes, néhány dolgot megcsináltunk abból, amit elterveztünk, de ez ma nem volt elég, és időnként szerencsénk sem volt. Sok sikert kívánok a szombathelyieknek a döntőhöz.

fotó: Simon Erika / fiba.basketball

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus