Dzunics szerint mindenben jobb volt a Körmend

Szekulovics szerint idei legrosszabb játékát hozta a Falco - edzői értékelések a szombati NBI/A-s mérkőzésekről. 

Egis Körmend - Alba Fehérvár 79-67

Gasper Potocnik, Körmend (vaol.hu): Gratulálok a fiúknak, és örülök, hogy végre sikerült nyernünk az Alba ellen. A Fehérvár nagyon jó csapat, nehéz ellenük minden mérkőzés. Elégedett vagyok a csapatommal, sokat érő győzelem ez a mai.

Branislav Dzunics, Alba (vaol.hu): Gratulálok a Körmendnek, ma minden játékelemben jobbak voltak nálunk. Az első negyedben még azt tudtuk játszani, amit elterveztünk, de utána sokat rontottunk támadásban, és a külső dobásaink is sikertelenek voltak. Harcoltunk végig, de ma nem sikerült nyerni.

A sajtótájékoztató felvétele:

MAFC - JP Auto-JKSE 73-72

Garai Péter, MAFC (kosarsport.hu): Ismét jól kezdtük a találkozót, nagyon jól működött a csapatjáték, amelynek köszönhetően sikerült jelentős előnyre szert tenni. A második félidőben a Jászberény védekezése agresszívabbá vált, ennek is köszönhetően lelassultunk támadásban. Fontos győzelmet arattunk az egyik riválisunk ellen. Megpróbálunk Szegeden is meglepetést okozni az alapszakasz utolsó találkozóján.

Nikola Lazics, Jászberény (kosarsport.hu): Jól kezdett a MAFC, ellenfelünk rengeteg leindításos pontot ért el rossz védekezésünknek köszönhetően, támadásban is tompák voltunk az első húsz perc során. A szünet után szigorítottunk védekezésben, kevesebb helyet hagyva ezzel ellenfelünknek. Nyerni szerettünk volna, ez azonban nem sikerült és az eredmények tükrében az alsóházi rájátszásban még kétszer találkozunk ellenfelünkkel, amely ma megérdemelten győzött le bennünket.

A sajtótájékoztató felvétele:

Szolnoki Olaj KK - Zalakerámia ZTE KK 93-89

Dragan Aleksic, Szolnok (kosarsport.hu): Gratulálok a ZTE-nek.Jó ellenfél volt ma. Az első félidőben jól támadtunk és jól is védekeztünk. A második félidőben a ZTE vissza tudott jönni a mérkőzésbe, de úgy gondolom, hogy első félidei játékunk alapján megérdemelten nyertünk.

Bencze Tamás, ZTE (kosarsport.hu): Gratulálok a Szolnoknak. Az első félidőben rosszul védekeztünk és a támadásaink sem voltak jók. A második félidőben tudtunk változtatni és lendületesen játszani. A végjátékban 4 büntetőt hagytunk ki, ezt nem engedhetjük meg magunknak.Végre jó mérkőzést játszottunk, remélem tudjuk tartani ezt a formát.

Dragan Alekszics és Quincy Ford értékelése a sajtótájékoztatón:

Kaposvári KK - Atomerőmű SE 74-72

Fekete Ádám, Kaposvár (kosarsport.hu): Annak örülök, hogy a kaposvári meccsünk után is végre újra látni mosolygós arcokat, végül is ezért dolgozunk. A támadójátékunkon nem volt az igazi, de többen is sérülten vállalják a játékot. Ugyanakkor védekezésben az utóbbi meccseken szintet léptünk. Remélhetőleg a hiányzó sérültjeink visszatérésével tovább erősödünk majd.

Teo Cizmic, ASE (kosarsport.hu): Nagyon fizikális és érzelemdús mérkőzés volt. A találkozó végén a szerencse döntött a kaposvári együttes javára.

A sajtótájékoztató felvétele:

Naturtex-SZTE-Szedeák - Falco-Vulcano Energia KC 98-77

Andjelko Mandics, Szedeák (kosarsport.hu): Gratulálok a srácoknak, nagyon jó meccset játszottak. Keményen, agresszívan védekeztünk, a Falcót 77 ponton tudtuk tartani, de úgy vélem, az egész mérkőzésen jobbak voltunk.

Szrecsko Szekulovics, Falco (kosarsport.hu): Gratulálok a Szegednek! Az egész bajnokságban ma játszottunk a legrosszabbul, ilyen dobóformával nehéz meccset nyerni.

A sajtótájékoztató felvétele:

KTE-Duna Aszfalt - DEAC 79-70

Forray Gábor, KTE (ktekosar.hu): Gratulálok a játékosoknak, hatalmas szívvel játszottak. Felköszöntöttek a névnapom alkalmából, de ez egy nagyon szép ajándék volt. Az első negyedben nem úgy kezdtünk, ahogy megbeszéltük. A második etapban szigorítottunk, csak tizenkét pontot kaptunk, de ekkor még nem találtunk be. Nem mondom, hogy rosszul játszottunk, a félidő végén viszont egy figyelmetlenségből kaptunk egy triplát. A meccs második felében olyan szellemmel és mentalitással álltunk hozzá a mérkőzéshez, ahogy az elvárható hazai pályán. Jogosan fordítottuk a magunk javára a találkozót, de igazából a negyedik negyed volt az, ami nekem tetszett. Keményen meg kellett dolgoznunk a győzelemért, hiszen a Debrecen jó csapat.

Berényi Sándor, DEAC (deacbasket.hu): A lepattanókkal meggyűltek a gondjaink, egyrészről kőkemény csata folyt a gyűrű alatt, másrészről sokszor nem koncentráltunk eléggé és túlságosan is puhák voltunk. Ennek köszönhetően rengeteg második esélyt adtunk ellenfelünknek, ez volt ma a győzelem kulcsa. Jövő héten a Zalaegerszeg ellen mindent meg fogunk tenni a győzelemért, remélem, hogy a szurkolóinktól támogatva szépen tudjuk zárni az alapszakaszt, és plusz egy sikerrel kezdhetjük meg a bentmaradásért folytatott küzdelmet.

A sajtótájékoztató kecskeméti fele:

PVSK-VEOLIA - Sopron KC 84-57

Csirke Ferenc, PVSK (kosarsport.hu): Minden meccsen vannak hullámvölgyek, főleg két, azonos képességű csapat esetén. Most helyenként a támadásbeli egyénieskedés miatt voltak gondjaink, de jól védekeztünk, és örülök, hogy Supola Zoltán visszatért.

Sabáli Balázs, Sopron (kosarsport.hu): Próbálok nyugodt maradni. Tisztességgel felkészültünk a két nap alatt, erre mentálisan nem voltunk a pályán. Rosszul játszottunk és rosszul is dobtunk az első félidőben, ez a csapaton belül is feszültséget keltett. Ezt szerintem a kívülállók is látják, pedig még másfél hónapot ki kell bírnunk együtt.

Csirke Ferenc a sajtótájékoztatón:

fotó: FIBA

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus